Η Αποστολία Ζώη έβαλε το μαγιό της και τάραξε το Instagram (ΦΩΤΟ)

 
Η Αποστολία Ζώη ανεβάζει τον υδράργυρο με το κόκκινο μαγιό της (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 31/08/17 - 11:27

Η πανέμορφη Αποστολία Ζώη βρίσκεται στα καλύτερα της και το καλοκαίρι είναι η εποχή καθώς η ερωτευμένη τραγουδίστρια που φροντίζει να προστατεύει την σχέση της από τα φώτα της δημοσιότητας, απόλαυσε τις φετινές της διακοπές.

Instagram

μαγιό

«Βομβαρδίζοντας» τον προσωπικό λογαριασμό της στο με σέξι φωτογραφίες της με , κατάφερε να προκαλέσει όλο το καλοκαίρι ντελίριο στους διαδικτυακούς της φίλους.

Επιλέγοντας ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Χρώμα κόκκινο :Το κόκκινο συμβολίζει την δράση. Συνδέεται άμεσα με την ενεργητικότητα, τη ζωτικότητα, τη σεξουαλικότητα, το ενδιαφέρον για την ζωή, την ευτυχία, τον αυθορμητισμό, την διέγερση, τον κίνδυνο, την επιθετικότητα, την φιλοδοξία, την επαναστατικότητα αλλά και την αγάπη. Το κόκκινο χρώμα προκαλεί ζωηρότητα και θεωρείται χρώμα της φωτιάς, του πολέμου, του αίματος και της θυσίας. Φέρνει έξαψη, σαρκικό πόθο, έρωτα και διεγείρει τις αισθήσεις. Ακόμα, είναι χρώμα του πειρασμού, της αμαρτίας, της ντροπής αλλά και της πρόσκλησης για την απόκτηση γνώσης. Χαρίζει δύναμη, διεγείρει, αλλά και εκνευρίζει. Αυξάνει την θέληση για ζωή ενώ προκαλεί ζεστασιά, χαρά και διευκολύνει την έκφραση των αισθημάτων...».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξέσπασε η Καίτη Φίνου: Δρόμο και γρήγορα!

Οργισμένες Κώνστα, Διαβάτη με τον Φουρθιώτη

Το συγκινητικό μήνυμα της Σόφη Πασχάλη στο Instagram (ΦΩΤΟ)