Οι προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα 18-24 Σεπτεμβρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα 18-24 Σεπτεμβρίου

Ενημερώθηκε: 18/09/17 - 00:00

Ανασυγκρότηση μετά από μία τεταμένη περίοδο, και νέα ξεκινήματα κυρίως σε επιστημονικά επιτεύγματα.

ΚΡΙΟΣ

Έχετε μεγάλη επιθυμία αυτή την περίοδο να κερδίσετε το χαμένο έδαφος από πολλές καταστάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη. Είστε γεμάτοι από νέες ιδέες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και σε φόρμα σε προσωπικό επίπεδο. Η εμμονή σε κάποια πράγματα, θα σας φέρουν αμηχανία, όταν κάποιοι θα σας κρίνουν γι αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ

Νέα ξεκινήματα θα υπάρξουν την περίοδο αυτή σε προσωπικό επίπεδο. Μπορεί να αλλάξετε ξαφνικά σκέψη για ένα σημαντικό γεγονός, βάζοντας την ζωή σας σε μία νέα τροχιά. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι το παρελθόν θα παίξει πολύ σπουδαίο ρόλο. Άνθρωποι που μαζί τους είχατε νοιώσει έντονα συναισθήματα, τώρα θα κάνουν και πάλι το πέρασμα τους από την ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντική η εβδομάδα αυτή, για να βρείτε χρόνο να τακτοποιήσετε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα που είχαν αφεθεί στην τύχη τους για ένα διάστημα. Είναι πιθανόν εσείς που έχετε γεννηθεί 17 – 18 - 19/6, να έχετε πολύ περισσότερο έγνοια για τα ίδια θέματα. Μία μετακίνηση θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε την προσωπική σας ζωή και να κατασταλάξετε σε συμπεράσματα που θα σας βοηθήσουν αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκινά η εβδομάδα με μία επαγγελματική επιτυχία που θα σας δώσει μεγάλη ώθηση ακόμη και στα οικονομικά σας συμφέροντα. Εδώ θα ήθελα να επισημάνω ότι το καλάθι που θα κρατάτε να είναι μικρότερο των υποσχέσεων των άλλων. Έτσι θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας μόνο σε πολύ ελεγχόμενα πράγματα, χωρίς εξάρσεις και απογοητεύσεις αργότερα.

ΛΕΩΝ

Αν ψάχνατε μέσα στον μήνα μία θετική ημερομηνία για οικονομική ή αισθηματική ανάκαμψη, η 18/9 είναι η πιο κατάλληλη για σας και τα συμφέροντα σας. Αν επίσης έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, αυτή η επιτυχία θα πλησιάσει περισσότερο την πραγμάτωση των στόχων σας. Η εβδομάδα αυτή θα κυλίσει με θετικό τρόπο και πολύ πιθανόν να την θυμάστε για πολύ καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο που θα υπάρξουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα, είτε το θέλετε, είτε όχι. Στις 20/9 πραγματοποιείτε Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, στις 27 μοίρες. Είναι λοιπόν μία ένδειξη ότι ξεκινάτε κάτι, που ακόμη και αν οι συνθήκες στην τρέχουσα στιγμή δεν είναι και οι πιο ευνοϊκές, θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις για το επόμενο βήμα, που στην πλειονότητα θα έχει να κάνει με τους επαγγελματικούς σας στόχους.

ΖΥΓΟΣ

Ένα πρόβλημα που σας απασχολούσε για καιρό, ίσως ήρθε η στιγμή να απαλλαγείτε οριστικά από την παρουσία του. Βρείτε τον τρόπο να κάνετε τις σωστές κινήσεις και να προχωρήσετε σε ότι σας ταιριάζει και σας αξίζει. Στις 23/9, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας και αρχίζει μία θετική δόνηση στην ζωή σας, ακόμη και αν δεν υπάρξουν γεγονότα σημαντικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δημιουργικότατη αυτή η εβδομάδα για σας. Θα πρέπει να ασχοληθείτε με ότι είχατε εγκαταλείψει εδώ και πάρα πολύ καιρό και να φροντίσετε κάποια όνειρα σας, ώστε να ξαναζωντανέψουν. Επαγγελματικά ίσως δεν είναι και η πιο σταθερή περίοδος για κάτι ουσιαστικό, θα σας χαρίσει όμως ξαφνικές ιδέες και γεγονότα που θα νοιώσετε ακόμη δυνατοί [παίχτες].

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματική ώθηση θα σας δώσει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο. Δεν ζείτε και από τις πιο εύκολες περιόδους τις ζωής σας, αλλά σίγουρα είναι πολύ δημιουργική. Ξεκινήστε λοιπόν από τώρα να ενημερώνεστε για τα θέματα που αφορούν τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, ή κάποια σημαντικά διαβήματα που μπορεί να εμπεριέχουν και σπουδές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή θα σας δώσει αρκετή ενέργεια για να αντιμετωπίσετε κάποιους προβληματισμούς σας, που έχουν την ρίζα τους στο πολύ κοντινό παρελθόν. Οι συνθήκες δεν θα είναι αυτές που θα θέλατε, αλλά έχετε μάθει να πολεμάτε και το ίδιο θα κάνετε και τώρα. Από τις 23/9 θα αναλάβετε κάποια επαγγελματικά διαβήματα που θα έχουν καλή πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικές θα είναι οι έγνοιες σας αυτές τις μέρες. Θα γεμίσετε το μυαλό σας με μαθηματικές πράξεις, που θα έχουν μία κοινή συνισταμένη, να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Φροντίστε βέβαια και την υγεία σας που την έχετε παραμελήσει αρκετά και ίσως να αρχίσει να διαμαρτύρεται το επόμενο διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Πολύ σημαντική η εβδομάδα αυτή για σας. Η Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, θα σας δώσει δύναμη να ξεκινήσετε κάτι νέο στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί να έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά από αγαπημένα σας πρόσωπα, τώρα όμως θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανακάμψετε ψυχικά και σωματικά. Οι ευκαιρίες θα σας περιμένουν και θα είναι αρκετές.