Καλημέρα Ελλάδα: Έκανε πρεμιέρα με μια εξομολόγηση και μια υπόσχεση

 
Καλημέρα Ελλάδα: Έκανε πρεμιέρα με μια εξομολόγηση και μια υπόσχεση

Ενημερώθηκε: 18/09/17 - 09:05

Καλημέρα Ελλάδα: Πρεμιέρα έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης και η ομάδα του στον ΑΝΤ1 με την μακροβιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης!

Η εκπομπή ξεκίνησε με ένα βίντεο με τα θέματα που απασχόλησαν την περασμένη χρονιά τους πολίτες υπό τους ήχους του τραγουδιού «Η επιμονή» το οποίο ερμηνεύει η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Κώστας Λειβαδάς.

Γιώργος Παπαδάκη

Ο ς τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που ξεκίνησε μιας και έχει δύο σπίτια «ένα σπίτι που κοιμόμαστε και ένα σπίτι που δουλεύουμε... Σας στέλνουμε την αγάπη μας και την ευγνωμοσύνη μας που τόσα χρόνια έχουμε δημιουργήσει αυτή τη σχέση και δεν πρόκειται να αλλάξει με τίποτα... Μια σχέση που θα στηρίζεται στις δικές σας ανάγκες και θα προσπαθήσουμε να τις δημοσιοποιήσουμε, να πιέσουμε έτσι ώστε κάποιοι να βρούνε τρόπο να λύσουν τα προβλήματα...»!

!

Ο αγαπημμένος παρουσιαστής εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως πάντα έχει άγχος για την πρεμιέρα «Όταν κάνεις μια δουλειά με συνέπεια και συνέχεια για να τα διατηρήσεις αυτά πρέπει να έχεις το άγχος της προσωπικής επιβεβαίωσης. Τουλάχιστον εγώ αυτό νομίζω. Ότι τα πας καλά, ότι όλα πάνε καλά...»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σαν σήμερα 18 Σεπτεμβρίου: Η Αθήνα γίνεται πρωτεύουσα και φιλοξενεί βασιλικό γάμο