Το πιο βρώμικο εστιατόριο στον κόσμο είναι ελληνικό (ΦΩΤΟ)

Το πιο βρώμικο εστιατόριο στον κόσμο είναι ελληνικό (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 21/11/17 - 14:26

Το πιο βρώμικο εστιατόριο στον κόσμο είναι ελληνικό και έγινε viral για τον χειρότερο λόγο και με τον χειρότερο τρόπο, αφού πήρε το βραβείο του «πιο βρώμικου εστιατόριου στον κόσμο» και αμέσως μετά αφαιρέθηκε η άδεια από αυτό το κατάστημα.

Μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αρμόδιες Αρχές, βρέθηκαν μέσα στο εστιατόριο αυγά κατσαρίδας στην κουζίνα, μύγες σε δοχείο με ταχίνι, ωμό κρέας στο πάτωμα, καθώς και περιττώματα και τρίχες αρουραίων στον εξοπλισμό, στα δοχεία τροφίμων και στις τουαλέτες των πελατών. Επίσης, κατσαρίδες «έκοβαν βόλτες» στην αποθήκη όπου υπήρχαν σακιά με φακές, ενώ από τα προϊόντα έλειπαν οι ετικέτες με την ημερομηνία λήξης και στη μηχανή του κιμά υπήρχαν περιττώματα από ποντίκια.

c

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Παύλος Πίττας παραδέχθηκε πως το εστιατόριο ήταν ακατάλληλο και επικίνδυνο για την υγεία των πελατών, ενώ η απόφαση του δικαστηρίου ήταν να του απαγορευτεί διά παντός να διοικήσει ξανά εστιατόριο, καθώς και να πληρώσει πρόστιμο ύψους 12.800 λιρών.

Πάντως, την απελπιστική κατάσταση του μαγαζιού έχουν περιγράψει και αρκετοί «άτυχοι» επισκέπτες στο Trip Advisor, το οποίο και έχουν χαρακτηρίσει στην βαθμολογία τους ως... απαίσιο: «Η χειρότερη γευστική εμπειρία της ζωής μου. Απαίσιο φαγητό, απαίσια εξυπηρέτηση και ο σεφ φώναζε στο προσωπικό του όλο το βράδυ», ήταν ένα από τα σχόλια.

 c

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Το ελληνικό σουβλάκι που έχει κατακτήσει την Αυστραλία!

Μάλιστα, σχόλιο έκανε και μία υπεύθυνη του δημοτικού συμβουλίου του Γουεστμίνστερ, λέγοντας: «Όταν οι υπεύθυνοι για την ασφάλεια τροφίμων διαπίστωσαν παραβιάσεις της υγιεινής που περιείχαν περιττώματα από αρουραίους και κατσαρίδες στην ελληνική ταβέρνα "Zorbas", ενήργησαν γρήγορα για να προστατεύσουν το κοινό και έκλεισαν το εστιατόριο».

«Η περιοχή Γουεστμίνστερ φιλοξενεί μερικά από τα ωραιότερα εστιατόρια στον κόσμο. Στην πλειοψηφία τους είναι ποιοτικά και καλά οργανωμένα. Οι πελάτες αξίζουν να απολαμβάνουν τα γεύματά τους, με την προϋπόθεση ότι η υγεία τους δεν κινδυνεύει», κατέληξε.

c

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Εστιατόριο για γυμνιστές στο Παρίσι