Απίστευτη επίθεση βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΜΕ με χυδαίες εκφράσεις

Απίστευτη επίθεση βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΜΕ με χυδαίες εκφράσεις
Ενημερώθηκε: 11/01/18 - 20:50

Απίστευτη επίθεση από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παπαδόπουλο προς τα μέλη του ΠΑΜΕ. Ο βουλευτής της κυβέρνησης αποκάλεσε τα μέλη του ΠΑΜΕ «επαναστάτες φασίστες»! Δεν σταμάτησε όμως μόνο εκεί, αλλά προκάλεσε τα μέλη του ΠΑΜΕ να μαζευτούν γιατί αλλιώς θα τα πουν στις πλατείες!

«Φασίστας ο αριστερός, κουμουνιστής, συνδικαλιστής που χτυπάει το χέρι στο τραπέζι μπροστά στην υπουργό. Αυτό είναι φασισμός. Να τα μαζέψουν. Ως εδώ. Θα τα ακούσετε τώρα, δεν τα αντέχετε αλλά θα τα ακούσετε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην αγροτοσυνδικαλιστής και νυν κυβερνητικός βουλευτής προειδοποιώντας τα μέλη του ΠΑΜΕ πως αν «δεν μαζευτούν» τότε θα δοθεί… ραντεβού στις πλατείες.

ΚΟΛΑΦΟΣ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ Λ.ΚΑΝΕΛΗ ΓΙΑ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Με τσαμπουκά; Ε, εμείς δεν καταλαβαίνουμε από τσαμπουκά. Τι θέλουν να πλακωνόμαστε στις πλατείες; Εμείς ούτε κωλώσαμε ούτε θα κωλώσουμε.  Αλλά που θα καταντήσουμε; Να τσακωνόμαστε στις πλατείες; Αυτό που κάνετε  δεν συνάδει με τις αρχές τις αριστεράς».

Απευθυνόμενος δε στους βουλευτές του ΚΚΕ υποστήριξε ότι «μόνο οι τίτλοι σας έχουν μείνει από το κόμμα. Αν νομίζετε ότι θα χτυπάτε τα χέρια σε μια υπουργό. Εμείς ποτέ δεν το κάναμε. Τα στήθη μας βάζαμε μπροστά για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα».