«Σκληρή» ανάρτηση Αντώναρου για την ΝΔ

«Σκληρή» ανάρτηση Αντώναρου για την ΝΔ
Ενημερώθηκε: 30/08/18 - 16:00

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος πάιρνει θέση υπέρ της επιλογής της Κατερίνας Παπακώστα να μπει στην κυβέρνηση, ενώ χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα για στελέχη της ΝΔ τους οποίους χαρακτηρίζει «ακροδεξιούς, φιλοχουντικούς, μουσαφιραίους».

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ε όχι και να εκφραζονται υποτιμητικά και να ελεεινολογούν την Κατερίνα Παπακώστα για μια απόφαση που πήρε με προσωπική αυτονομία όσοι κλείνουν τα μάτια τους σε όσα εμετικά εκφραζουν κάποια υποθετικά ηγετικά στελέχη της ΝΔημοκρατίας. Όσοι δεν ΤΟΛΜΟΥΝ να αρθρωσουν ούτε μιά λέξη αποδοκιμασίας για όσα αντιδημοκρατικά και κατάπτυστα εκστομίζουν οι ακροδεξιοί φιλοχουνταίοι μουσαφιραίοι και οι γυρολόγοι των τεσσαρων κομμάτων που εισπήδησαν στη ΝΔ. Ναι εννοώ αυτούς τους ασπονδυλους που μέρες μόλις πριν υφαρπάξουν εκλογιμες θέσεις και υπουργικούς θώκους με πρωτοβουλία Σαμαρα εβριζαν ΝΔ και Καραμανλη.

Νομίζουν μήπως πως επειδή τους καλύπτει δια της σιωπής του ο σημερινος πρόεδρος είναι στο απυρόβλητο; Οχι κύριοι.

Εσεις βιάσατε βάναυσα με την επονείδιστη παρουσία σας, τον ακροδεξιό λόγο σας και τις φασιστοειδείς σας απόψεις την ιστορική παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή που έκανε πράξη την εθνική συμφιλίωση ( με μόνους εσάς απ έξω).

Και γι αυτό θα κριθείτε. Μαζί μέ όσους σας ανέχονται και σας δίνουν πεδίο δράσης.

Και μάλιστα σύντομα.

Είμαστε εδω.
Είμαστε παντού.
Είμαστε πολλοί.
Είμαστε όλο και πιο πολλοί.
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
»