ΣΥΡΙΖΑ: Να πάρει θέση ο Κυρ. Μητσοτάκης στις «νέες αθλιότητες» Γεωργιάδη

 
ΣΥΡΙΖΑ: Να πάρει θέση ο Κυρ. Μητσοτάκης στις «νέες αθλιότητες» Γεωργιάδη

Ενημερώθηκε: 23/02/18 - 15:51

Για «νέες αθλιότητες» κατηγορεί τον 'Αδωνι Γεωργιάδη ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με όσα ισχυρίστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, και καλεί τον Κυριάκο Μητσοτακη να πάρει θέση.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει, «με τις σημερινές του δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha ο 'Αδωνις Γεωργιάδης κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του».

Το γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος προσθέτει «αν ο Α. Γεωργιάδης δεν ήταν αντιπρόεδρος της Ν.Δ., θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας. Επειδή, όμως, έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία».

Υπενθυμίζεται πως ο 'Αδωνις Γεωργιάδη ισχυρίστηκε πως υπάρχει πόρισμα αναφορικά με το τραγικό περιστατικό στο νοσοκομείο Κρήτης, όπου κατά τη διάρκεια επέμβασης ρουτίνας, η 4χρονη Μελίνα έχασε τη ζωή της.

Σύμφωνα με όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ευθύνες είχαν επιρριφθεί στην εξαδέλφη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.