Αντώναρος κατά... περιποιημένου βαψομαλλιά..!

Αντώναρος κατά... περιποιημένου βαψομαλλιά
Ενημερώθηκε: 15/08/19 - 04:59

Με ένα αιχμηρό σχόλιο ο Ευάγγελος Αντώναρος την... «πέφτει» σε... περιποιημένο βαψομαλλιά, που όπως λέει ο πρώην υπουργός, δεν φαίνεται να περνάει πια η μπογιά του.

Χωρίς να διευκρινίζει σε ποιον αναφέρεται, ο Ευάγγελος Αντώναρος «καρφώνει» και πρώην πρωθυπουργό που ανήκει στην συμπαθή, κατά τα άλλα, τάξη των βαψομαλλιάδων.

Σε κάθε περίπτωση ο πρώην υπουργός διευκρινίζει ότι το αιχμηρό του σχόλιο δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο ίδιος εδώ και σαράντα χρόνια δεν έχει, όπως λέει, πλούσια κόμη

Η επίμαχη ανάρτηση του κ. Αντώναρου στο Facebook έχει ως εξής:

«Ειλικρινα σας το λέω. Δεν έχει να κάνει με το ότι εδώ και σαράντα χρόνια δεν έχω πλούσια κόμη. Αλλα ανεκαθεν με ενοχλούσαν -- για να μη πω με απωθούσαν αισθητικά -- οι άνδρες που εβαφαν τα μαλλιά τους. 

Ακόμη κι αν το έκαναν με περισσή φροντίδα όπως ένας πρώην πρωθυπουργός. Τώρα πια με ενοχλεί ακόμη περισσότερο. Γιατι σύν τοις άλλοις στην εποχή μας οι χρωματικές τους παρεμβασεις, όσο πετυχημένες κι αν είναι που συχνά δεν είναι, προδίδονται απο τη τηλεόραση. Κι όσοι βαψομαλλιάδες δεν το παίρνουν είδηση ( ; ) η το αγνοούν, απλά δεν αντιλαμβάνονται ότι φαίνονται ακόμη πιο γελοίοι από όσο είναι πραγματικα. 

ΥΓ. Την αφορμή γι αυτό το σχόλιο μου την έδωσαν προσφατες εμφανίσεις περιποιημένου βαψομαλλια...που φαίνεται πως δεν περνάει πια η μπογιά του».

Ευάγγελος Αντώναρος