Ασθενής, εν έτει 2016, μεταφέρεται σε καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου

 
Ασθενής, εν έτει 2016, μεταφέρεται σε καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου

Ενημερώθηκε: 13/07/16 - 16:21

Η εικόνα του ασθενή που σήμερα, 13 Ιούλη 2016, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας με αγροτικό αυτοκίνητο(!) ελλείψει ασθενοφόρου αποτυπώνει ανάγλυφα την πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί στο χώρο της Υγείας, με τις τεράστιες ελλείψεις σε μέσα, φάρμακα και ανθρώπινο προσωπικό. Ενα ασθενοφόρο που είχε το Κέντρο Υγείας με απόφαση της δημάρχου Λίνας Ευσταθίου δόθηκε στο ΕΚΑΒ, το οποίο έχει αναλάβει όλες τις διακομιδές και το κέντρο αναφοράς του είναι στην Αθήνα.

Ετσι, μια τουριστική περιοχή, έχει μείνει χωρίς ασθενοφόρο!!!

Βέβαια, ο αναπληρωτής υπουργός Π. Πολάκης που συνήθως «περί άλλων τυρβάζει» και μόλις προχτές δήλωνε πως «αν λείπει και καμιά γάζα από τα νοσοκομεία τα βοθροκάναλα το μεγαλοποιούν», σήμερα γι' αυτή τη σκήνή τι έχει να πει; Μόνο γάζες λείπουν από τα νοσοκομεία;

ψευδή

Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ επαίρεται ότι «Γυρίζουμε σελίδα» (πρόσφατο φυλλάδιο όπου προσπαθεί να δομορφώσει μια ιδανική εικόνα στο χώρο της Υγείας, ), ενώ στην ουσία γύρισε τη χώρα χρόνια πίσω, μιας και η κατάσταση σήμερα σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας είναι τραγική.

Αυτή η εικόνα, με τον μεταφερόμενο ασθενή σε καρότσα αυτοκινήτου αποτυπώνει ανάγλυφα τα έργα και τις ημέρες της πολιτικής της κυβέρνησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Προκαλεί πάλι ο Πολάκης: "Αν λείπει και καμιά γάζα από Νοσοκομείο-Τα βοθροκάναλα το μεγαλοποιούν"