Εν ψυχρώ ο Ζουράρις: Χωρίς ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα έβγαινε ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής

 
Και τι δεν είπε στην περιφέρειά του ο Κώστας Ζουράρις, για να προσελκύσει φιλάθλους..

Ενημερώθηκε: 25/06/19 - 17:44

Και τι δεν είπε στην περιφέρειά του ο Κώστας Ζουράρις, για να προσελκύσει φιλάθλους..

ΠΑΟΚ

«Δεν μπορεί να υπάρξει ΠΑΟΚτσής που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, γιατί ο ΠΑΟΚτσής που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, ψηφίζει Μαρινάκη, τον καταστροφέα του , ο οποίος μας άλωσε επί 30 χρόνια με τις παράγκες. Εάν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μπόρεσε και μείωσε την επιρροή της παράγκας του Μαρινάκη, ουδέποτε ο ΠΑΟΚ, με Έλληνες διαιτητές, θα έπαιρνε πρωτάθλημα», είπε ο κ. Ζουράρις.

Μιλώντας στην TV100, υπερασπίστηκε της εξωτερικής πολιτικής του πρωθυπουργού, μέρος της οποίας ήταν η συμφωνία των Πρεσπών, την οποία όμως ο κ. Ζουράρις δεν ψήφισε.

«Δεν ψήφισα τη Συμφωνία των Πρεσπών. Εγώ είμαι Μακεδών. Και ως Μακεδών θεώρησα -το αναφέρω και στο σύγγραμμά μου «Μακεδονία σακατεμένη»- ότι υπάρχει μία σμίκρυνση, μία ελάττωση της ακεραιότητάς μας. Ως προς τα άλλα, βεβαίως η Συμφωνία έχει θετικά στοιχεία, αλλά είναι δευτερεύοντα», υποστήριξε ο κ. Ζουράρις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεν απέφυγε να κάνει λόγο για «βλακεία» αναφερόμενος στην θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για προεκλογική εξίσωση των ΤΕΙ με τα ΑΕΙ.

«Είμαι 50 χρόνια πανεπιστημιακός. Όλες οι χώρες και όλα τα πανεπιστημιακά συστήματα το κάνουν αυτό, όταν υπάρχει η δυνατότητα. Η Νέα Δημοκρατία σαχλαμαρίζει με αυτό, λέγοντας ότι είναι προεκλογικό να αναβαθμιστεί με ένα σύστημα το πτυχίο των παιδιών από το ΤΕΙ σε ισότιμο. Μπορεί να είναι προεκλογικό, κακό είναι; Ιδέα δεν έχουν από το πώς λειτουργούν τα Πανεπιστήμια. Αυτοί κάνουν προεκλογική βλακεία», ανέφερε ο κ. Ζουράρις.