Γιώργος Φλωρίδης: Σκοτεινά πρόσωπα και αντιχριστιανικά μοναστήρια πίσω από τη "Νίκη"

 
Γιώργος Φλωρίδης: Σκοτεινά πρόσωπα και αντιχριστιανικά μοναστήρια πίσω από τη "Νίκη"

Ενημερώθηκε: 25/05/23 - 18:25

Σκληρή επίθεση στο κόμμα "Νίκη" με βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τους ιδρυτές και τους υποστηρικτές του, εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός κ. Γιώργος Φλωρίδης. Ο κ.Φλωρίδης  αναφερόμενος στο "ΝΙΚΗ" και την "Πλεύση Ελευθερίας", μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα έκανε λόγο  για περιτρίμματα  και  θραύσματα του αντιμητσοτακικού μετώπου τα οποία προωθούνται από  "ολιγάρχες" που επιθυμούν να "κοντύνουν" τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως είπε "αφού απέτυχαν όλα αυτά τα πολιτικά εργαλεία του ολιγαρχισμού απέναντι στον Μητσοτάκη, τον οποίο θέλουν να τον περιορίσουν, να τον κοντύνουν, να μοιραστούν την πολιτική εξουσία, να βάλουν χέρι στα φράγκα που έχει η χώρα, τώρα ξαφνικά ο Μητσοτάκης μπορεί να γίνει παντοδύναμος, οπότε ας τον κοντύνουμε όσο μπορούμε και ας στρέψουμε τη συζήτηση για το αν στον χώρο της αντιπολίτευσης ο ένας θα πάρει 14 και ο άλλος θα πάρει 15. Λες και το θέμα της χώρας στις επόμενες εκλογές είναι τι θα γίνει με το 14 και το 15 και όχι αν θα έχει κυβέρνηση να μπορέσει να συνεχίσει, την ώρα που οι Τούρκοι την Κυριακή τελειώνουν και από ό,τι φαίνεται ο Ερντογάν επανέρχεται πανίσχυρος".

Σε ο,τι αφορά το κόμμα "Νίκη" ο κ.Φλωρίδης χαρακτηρίζει τους ιδρυτές του μουτζαχεντίν  και  σκοτεινά πρόσωπα τα έχουν άμεση σχέση με κάποια μοναστήρια έξω  και μέσα από το Άγιον Όρος: "Τα μοναστήρια αυτά έχουν τόσο φανατισμό, τόσο μίσος  και είναι τόσο αντιχριστιανικά  που δεν μπορείτε να το φανταστείτε".

Όπως εξήγησε για τη δράση των μοναστηριών αυτά  «««ηγήθηκαν του αντιεμβολιαστικού κινήματος, χιλιάδες άνθρωποι πέθαναν από αυτό, μέσα από τη θρησκοληψία τους. Στο Κιλκίς για παράδειγμα, που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μου, που είναι ο νομός με το μεγαλύτερο αναλογικά ποσοστό θανάτων από τον κόβιντ, έχει παίξει τεράστιο ρόλο ένα τέτοιο μοναστήρι εκεί και σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, η οποία παρουσίασε αυτά τα ποσοστά θανάτων σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα. Αυτό οφείλεται στη δράση αυτών των διαβόλων, γιατί αυτοί δεν είναι χριστιανοί, αυτοί είναι διάβολοι επαναλαμβάνω, γιατί είναι φορείς μίσους. Δεν μιλάω θεωρητικά. Ξέρω γιατί είμαι από εκεί, τα έχω δει, αυτά τα ζω».

«Και χθες ευτυχώς, αυτά που λέω, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, βγήκε και τα είπε με τα δικά του λόγια βέβαια,  γιατί ο κ. Άνθιμος, ο  πήρε πρωτοβουλίες τότε υπέρ του να εμβολιαστούν οι άνθρωποι  και είχε δεχτεί σφοδρή επίθεση τότε από όλους αυτούς και από κάτι διαβολοπαπάδες που έχει στην μητρόπολη του. Άρα δεν τα λέω μόνος μου εγώ. Και απορώ εάν η επίσημη Εκκλησία δεν πάρει μέρος γιατί ο Μητροπολίτης τους κατηγορεί ότι πρώτη φορά χρησιμοποιείται το θρησκευτικό συναίσθημα για να υπηρετήσει κομματικούς και πολιτικούς σκοπούς υποστηρίζοντας κόμματα, λέει ο Μητροπολίτης Άνθιμος, όχι εγώ» .

Ο κ.Φλωρίδης κατηγόρησε επίσης τα στελέχη της "Νίκης" για επικίνδυνη δράση: "Δεν μπορείτε να φανταστείτε για τι μιλάμε, άνθρωποι οι οποίοι με το κήρυγμά τους οδηγούσαν τον κόσμο στο θάνατο, μέσα από τον κόβιντ. Το αντιεμβολιαστικό, είναι ένα πεδίο. Αν θα δείτε, ένα σωρό υποψήφιοι από αυτούς είναι οι νοσταλγοί της χούντας, ευθέως. Αν δείτε πως μιλάνε για την εκπαίδευση, που καλούν τους μαθητές να σκίζουν τα βιβλία, αυτό είναι σκοταδιστικός μεσαίωνας. Δεν το βάζει ανθρώπου νους τι διαβρωτικό κίνημα στα θεμέλια της χώρας είναι αυτοί. Αλλά αυτό, πρώτα πρώτα πρέπει η ίδια Εκκλησία να το αντιμετωπίσει, γι’ αυτό εγώ χαίρομαι πάρα πολύ για τον Μητροπολίτη Άνθιμο" .

Για τον τρόπο με τον οποίο στήθηκε το κόμμα ο κ. Φλωρίδης: "δείτε με ποιον συνωμοτικό τρόπο στήθηκε αυτό το κόμμα, το οποίο ξαφνικά το ανακάλυψαν οι δημοσκόποι στις δημοσκοπήσεις, μέσα από αυθόρμητες απαντήσεις, χωρίς το κόμμα αυτό να έχει εμφανιστεί. Έχετε δει ποτέ τέτοιο πράγμα;Αυτό βγήκε μέσα από έναν συνωμοτισμό αυτών των φονταμενταλιστών ."Είναι η συνέχεια εκείνων των καλόγερων του Βυζαντίου, οι οποίοι υπέσκαπταν τα θεμέλια του ίδιου του Βυζαντίου, αυτή είναι η συνέχειά τους, και εκμεταλλεύονται τώρα βεβαίως, διότι έχουν χρήματα πολλά, βοηθάνε ανθρώπους και τους οποίους στη συνέχεια, για πρώτη φορά γίνεται αυτό στην Ελλάδα, τους οδηγούν να δημιουργούν κόμμα, τους ορκίζουν, τους δίνουν τα ψηφοδέλτια μέσα στην εξομολόγηση. Μιλάω πρώτη φορά τόσο ανοιχτά, αλλά πρέπει να μιλήσω" είπε .

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ