Η απάντηση Καμμένου σε Τσαβούσογλου για το «κακομαθημένο παιδί»

Η απάντηση Καμμένου σε Τσαβούσογλου για το «κακομαθημένο παιδί»
Ενημερώθηκε: 03/01/19 - 09:02

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος απάντησε μέσω Twitter στις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (Τετάρτη 2/1/2019), ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, έκανε «ποδαρικό» στις προκλήσεις για το 2019, όταν σε ομιλία του στην τουρκική Ακαδημία Χωροφυλακής, χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο «κακομαθημένο παιδί» και απείλησε την Ελλάδα με... «ατύχημα».

«Προειδοποιούμε την Ελλάδα: έχετε ένα κακομαθημένο παιδί, τον υπουργό Αμυνας. Λέτε "είναι το κακομαθημένο παιδί μας". Προσέξτε το κακομαθημένο σας παιδί, διαφορετικά θα μπορούσε να προκληθεί ατύχημα από τις δυνάμεις ασφαλείας μας, το υπενθυμίζουμε. Αυτό είναι ουσιαστικά μια εξαιρετικά φιλική προειδοποίηση», είπε ο κ.Τσαβούσογλου.

Ο κύριος Καμμένος μέσω twitter «ευχαρίστησε» τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας για τις «πρωτοχρονιάτικες απειλητικές δηλώσεις», καθώς όπως σημειώνει, «είναι το δώρο ότι κάνω καλά τη δουλειά μου». «Δεν σας φοβάται κανείς πια», τονίζει κλείνοντας την ανάρτησή του ο υπουργός.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου:

 

«Κ. Τσαβούσογλου σας ευχαριστώ για τις πρωτοχρονιάτικες απειλητικές σας δηλώσεις. Είναι το δώρο ότι κάνω καλά τη δουλειά μου, θα συνεχίσει η Ελλάδα το έργο αυτό επιδιώκοντας την Ειρήνη, υπερασπιζόμενη την Κυριαρχία της και χτίζοντας ισχυρές συμμαχίες. Δεν σας φοβάται κανείς πια».

 

 

Διαβάστε σχετικά: Τσαβούσογλου: «κακομαθημένο παιδί» ο Καμμένος