Ηλίας Ψινάκης: «Τον μπούλο» και «θα σέβεστε» - Δεν πτοείται και δηλώνει υποψήφιος ευρωβουλευτής (ΦΩΤΟ)

Ηλίας Ψινάκης: «Τον μπούλο» και «θα σέβεστε» - Δεν πτοείται και δηλώνει υποψήφιος ευρωβουλευτής (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 03/04/19 - 15:15

Ηλίας Ψινάκης: Ο δήμαρχος Μαραθώνα, αν και πρόσφατα δήλωσε ότι δεν θα διεκδικήσει εκ νέου τον δήμο, όχι μόνο δεν δείχνει να πτοήσει από τις επικρίσεις (αλλά και τη δίωξη σε βάρος του) για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι και ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για το ευρωκοινοβούλιο.

Ο γνωστός πρώην μάνατζερ καλλιτεχνών με μια επιθετική ανακοίνωση στο instagram μάλιστα καλεί να τον ψηφίσουν όσοι... δεν γουστάρουν τα «ΘΑ».

«Αυτοί που γουστάρουν τα "ΘΑ" να πάνε σε κόμμα. Μόνο ένα "ΘΑ" επιτρέπεται. "ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ"… !!!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Ηλία Ψινάκη, ο οποίος φιλοδοξεί να μετακομίσει από τον Μαραθώνα... στις Βρυξέλλες.

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη αντίδραση του Ηλία Ψινάκη από τη Νέα Υόρκη μετά τη δίωξη για το Μάτι

 

Ψινάκης στο συμβούλιο του Μαραθώνα:Δεν παραιτούμαι, δεν είμαι ένοχος

 

Οργή στο Πρωινό για τον Ψινάκη

 

Ο ίδιος μάλιστα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram επιχείρησε να δώσει άρωμα από τρέιλερ μπλοκμπάστερ του Χόλιγουντ με «διπλό» χτύπημα στα social media.

Αρχικά ανέβασε στο instastory προαναγγελτικό, είχε ένα στεφάνι από ελιά, την λέξη «ΠΟΛΙΤΕΣ» στο κέντρο και την λεζάντα «όπου να ‘ναι σκάει», με ένα χρονόμετρο, που μετρούσε αντίστροφα...

1

 

Πράγματι μετά από λίγο όντως «έσκασε», ένα λινκ που παραπέμπει στην ιστοσελίδα psinakis-polites.eu και όπου βρίσκονται αναλυτικά οι θέσεις του νέου αυτού πολιτικού κινήματος του Ηλία Ψινάκη.

Διαβάστε επίσης: Ηλίας Ψινάκης: «Παρών» στο instagram σβήνωντας ...φωτιές (ΦΩΤΟ)

 

Όπως αναφέρει στην προεκλογική του καμπάνια ο δήμαρχος Μαραθώνα δεν θα είναι υποψήφιος με «κάποιο κόμμα, ούτε κίνημα, ούτε παράταξη». Όπως ο ίδιος αναφέρει οι Πολίτες είναι μια πρωτοβουλία «που μας ζητήθηκε από πολίτες και από τις Βρυξέλλες, ώστε να δοθεί επιτέλους η ευκαιρία σε αυτούς που θέλουν και μπορούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να έχει η Χώρα μας μια άρτια και συνεπή εκπροσώπηση».

Διαβάστε επίσης: Ψινάκης: Δεν παραιτούμαι, η αλήθεια θα φανεί πολύ σύντομα

 

«Στους Πολίτες δε μας νοιάζει τι πολιτική ιδεολογία έχεις, τι ομάδα είσαι και τι κάνεις στο κρεβάτι σου» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος που προβάλει τον εαυτό του ως ανεξάρτητο υποψήφιο που δεν προέρχεται από κάποιο κόμμα και απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στα 4 και εκατομμύρια Έλληνες που απέχουν –γιατί δε γουστάρουν να μπουν σε πολιτικά κόμματα και να τους έχουν σήκω-σήκω κάτσε-κάτσε. (Σ.Σ: αφού ως γνωστό οι πολιτικοί είναι όλοι ψεύτες σε αντίθεση με τους εκπροσώπους του lifestyle συστήματος, που διακρίνονται για την ειλικρίνεια τους και πάνω από όλα... για την ανάληψη ευθυνών στα δύσκολα.. sic!).

Από την ανακοίνωση μάλιστα δεν λείπει το γνωστό του ύφος και δίνει τον «μπούλο» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στους «κλέφτες», στους «επαγγελματίες πολιτικούς», στους «μη αποτελεσματικούς», στους «βολεψάκιδες» και γενικά σε όσους θα πουν έστω και ένα «ΘΑ»... 

1

 

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας για την ευρωβουλή του Ηλία Ψινάκη:

 

«Οι Έλληνες ευρωβουλευτές είναι όλοι πολιτικοί. Και αυτοί που δεν ήταν αναγκάστηκαν να γίνουν για να εκλεγούν με κάποιο κόμμα. Μήπως να το πάρουμε αλλιώς;

Η πρόκληση είναι τα 4 και εκατομμύρια Έλληνες που απέχουν –γιατί δε γουστάρουν να μπουν σε πολιτικά κόμματα και να τους έχουν σήκω-σήκω κάτσε-κάτσε – να βοηθήσουν την Ελλάδα αρχίζοντας από τις Ευρωεκλογές.

Η Ευρώπη είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για την Ελλάδα γιατί η Κυβέρνηση (η κάθε Κυβέρνηση κράτους-μέλους της ΕΕ) ακολουθεί την Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Υποχρεωτικά και χωρίς παρεκκλίσεις. 

Είναι το “πορτοφόλι” και οι ευκαιρίες που φέρνουν ανάπτυξη και ευημερία. Η Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια “ζει” με τα λεφτά που παίρνει από την ΕΕ.

Οι Πολίτες δεν είναι ούτε κόμμα, ούτε κίνημα, ούτε παράταξη. Είναι μια πρωτοβουλία που μας ζητήθηκε από πολίτες και από τις Βρυξέλλες, ώστε να δοθεί επιτέλους η ευκαιρία σε αυτούς που θέλουν και μπορούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να έχει η Χώρα μας μια άρτια και συνεπή εκπροσώπηση.

Μόνο αν διεκδικήσουμε στοχευμένα αυτά που δεν έχουμε διεκδικήσει τόσα χρόνια μπορούμε να φέρουμε λεφτά και δουλειές στην Πατρίδα μας, χωρίς ντόπιες μικροπολιτικές, λαμόγια, μίζες και μικροσυμφέροντα.

Οι Πολίτες, το μόνο που θέλουμε είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους νέους και αυτούς που νιώθουν νέοι –που δεν είναι πολιτικοί- να δείξουν τι αξίζουν και τι μπορούν να κάνουν για την Ελλάδα. Να είμαστε για την Ελλάδα εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, με τον τρόπο που πρέπει.

Στους Πολίτες δε μας νοιάζει τι πολιτική ιδεολογία έχεις, τι ομάδα είσαι και τι κάνεις στο κρεβάτι σου.

Στους Πολίτες είμαστε όλοι ίσοι. Ένα πράγμα μας νοιάζει. Να αξιοποιήσουμε πλήρως τις ευκαιρίες που μας δίνει η Ευρώπη.

Στους Πολίτες πέφτει κόφτης σε ό,τι δεν μπορούμε να αποδεχτούμε.

Τι μισθούς παίρνουν:

Αυτοί που γουστάρουν τα ‘ΘΑ’ να πάνε σε κόμμα.
Μόνο ένα ‘ΘΑ’ επιτρέπεται.
«ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ»… !!!
Ηλίας Ψινάκης».

Διαβάστε Εδώ περισσότερα θέματα σχετικά με τον Δήμαρχο Μαραθώνα και πλέον υποψήφιο ευρωβουλευτή Ηλία Ψινάκη