Οργή στο Πρωινό για τον Ψινάκη

Οργή στο Πρωινό για τον Ψινάκη
Ενημερώθηκε: 01/03/19 - 11:53

Οργισμένοι ήταν σήμερα οι συντελεστές του Πρωινού του ΑΝΤ1 με αφορμή τις δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη στον Αντώνη Σρόιτερ για την πυρκαγιά στο Μάτι

Πιο συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Μαραθώνα δήλωσε πως κοιμάται ήσυχος τα βράδια, κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. 

Η Φαίη Σκορδά είπε: «Είναι πολύ σκληρό να πεις φταίει αυτός και να δείξεις με το δάχτυλο. Πάρα πολύ σκληρό. Δεν νομίζω ότι κανείς μπορεί να κοιμηθεί και ήσυχα. Δεν κοιμάσαι ήσυχα ούτως ή άλλως».

Εν συνεχεία ο Άρης Καβατζίκης τόνισε φανερά εξοργισμένος: «Πως μπορεί να λέει ότι κοιμάται ήσυχος τα βράδια; Μπορεί να κοιμάται ήσυχος τα βράδια ενώ έφυγαν 100 ζωές. Δεν καταλαβαίνω τι θέλει να μας πει ο κύριος Ψινάκης. Δεν θα κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Πως μπορεί να βγαίνει με αυτή την άνεση και να μας μιλάει; Μας ακούνε άνθρωποι. Ειλικρινά ντρέπομαι με αυτό το απόσπασμα. Κοιμάται ήσυχος τα βράδια; Σοβαρά; Μπράβο του. Χάθηκαν 100 άνθρωποι. Μου έρχεται να μπήξω τα κλάματα».

 «Θα πρέπει να ντρέπεται Λυπάμαι πάρα πολύ που ζω σε έναν τόπο που οι τοπικοί άρχοντες δεν έχουν ευθιξία και συνείδηση. Οι ψυχές των ανθρώπων είναι δίπλα μας. Τι θα πει κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ; Θρασύτατε. Παιδιά καήκαν ζωντανά. Πως κοιμάσαι με 100 νεκρούς ρε φίλε; Πως κοιμάσαι;», είπε από την πλευρά της η Αφρόδίτη Γραμμέλη.