Καμμένος: Ο Τσίπρας μπήκε στο σπίτι και απαλλοτρίωσε τα παιδιά μου

Καμμένος: Ο Τσίπρας μπήκε στο σπίτι και απαλλοτρίωσε τα παιδιά μου
Ενημερώθηκε: 09/02/19 - 21:34

Πάνος Καμμένος vs Αλέξης Τσίπρας: Γύρος δεύτερος! Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, δίνει συνέχεια στην κόντρα του με τον πρώην κυβερνητικό εταίρο του Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για «απαλλοτρίωση» των βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Σε συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο πρώην υπουργός Άμυνας αναφέρεται στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, οι οποίες έχουν οδηγήσει στην αποδυνάμωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ και στην επί της ουσίας προσχώρηση ορισμένων βουλευτών στο «στρατόπεδο» του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Τσίπρας μπήκε στο σπίτι και απαλλοτρίωσε τα παιδιά μου. Όχι μόνο το γνώριζε, αλλά ουσιαστικά ο ίδιος είχε φροντίσει να απαλλοτριώσει έναν – έναν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ, με προσφορά ανταλλαγμάτων σε κυβερνητικές θέσεις» επισημαίνει μεταξύ άλλων.

Και προσθέτει, στο ίδιο πλαίσιο: «Μπήκε δηλαδή σε ξένο σπίτι, με σκοπό να πάρει τα παιδιά».

Κάνοντας ειδική αναφορά στον πρώην υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, καταγγέλλει ότι «έβαλε τους ανθρώπους του Σόρος από την πίσω πόρτα στο υπουργείο Εξωτερικών, μέσα από το σύστημα με τις βίζες».

Δηλώνει δε, πρόθυμος να καταθέσει ενόρκως, όποτε κι’ αν κληθεί από τον Εισαγγελέα, ισχυριζόμενος ότι διαθέτει αποδείξεις.

Από τα πυρά του προέδρου των ΑΝΕΛ δεν γλιτώνει ούτε ο κ. Βούτσης, τον οποίο χαρακτηρίζει ως τον χειρότερο πρόεδρο της Βουλής, επαναλαμβάνοντας τις καταγγελίες για μεθοδεύσεις, με στόχο τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Όπως είναι φυσικό, στο στόχαστρο τίθενται και οι διαγραφέντες βουλευτές των ΑΝΕΛ, επισημαίνοντας ότι «οι κ.κ. Κουντουρά και Κόκκαλης ορκίζονταν μέχρι πρότινος ότι δεν θα ψηφίσουν ποτέ τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Όσον αφορά τον κ. Κουίκ, σημειώνει με νόημα ότι «γύριζε σε Αυστραλία και Αμερική και μίλαγε για το ιερό όνομα της Μακεδονίας και γονάτιζα στα μνημεία». «Τελικά από το τζετ λαγκ της εξουσίας, και όχι μόνο, μέθυσε» καταλήγει.