Κεραμέως: Διέταξε έλεγχο για το καθεστώς εργασίας του 45χρονου «παλαιοχριστιανού»

 
TRIKALA-KORINTHIA

Ενημερώθηκε: 19/02/24 - 22:33

Τη διερεύνηση της υπόθεσης του 45χρονου εργαζομένου στον δήμο Ερέτριας-Αμαρύνθου έχει ζητήσει από τις αρμόδιες υπηρεσίες η υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκη Κεραμέως, όπως ενημέρωσε από βήματος Βουλής, κατά τη διάρκεια απάντησης σε επίκαιρη ερώτηση της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Νοτοπούλου.

Η Υπουργός ανέφερε, ότι «προτεραιότητα της Κυβέρνησης είναι να ενισχύσουμε το πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό μας, αλλά ταυτόχρονα η κυβέρνηση φροντίζει να εποπτεύεται αυστηρά ο τομέας του ανθρώπινου δυναμικού και δράττομαι της ευκαιρίας να ανακοινώσω και στην Βουλή ό,τι έχω ήδη ζητήσει να διενεργηθεί έλεγχος για την περίπτωση του 45χρονου από την Κόρινθο, προκειμένου να δούμε ακριβώς και αναλυτικά τι συμβαίνει στην περίπτωση αυτού του υπαλλήλου. που υπηρετεί, με ποιο καθεστώς».

Υπενθυμίζεται ό,τι η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά από επεισόδιο που έγινε ανάμεσα στην οικογένεια και κυνηγούς το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ακολούθησε επιχείρηση της Αστυνομίας ενώ είχαν βρεθεί αυτοσχέδια πυροβόλα όπλα, φυσίγγια, τόξα, βέλη, μαχαίρια και τσεκούρια και είχαν συλληφθεί οι γονείς.

Πρώην χρυσαυγίτης και πρωτοπαλίκαρο του Παναγιώταρου

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο 45χρονος σε τηλεοπτικό σταθμό, μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν οργανωμένο μέλος της ναζιστικής Χρυσής Αυγής στην Ηλιούπολη, στην περιοχή που έμενε και εργαζόταν, ενώ όπως ανέφερε ο ίδιος στους αστυνομικούς ήταν «πρωτοπαλίκαρο» του Ηλία Παναγιώταρου, φυλακισμένου στελέχους της ΧΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ