Κ.Μητσοτάκης: Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν εγγύηση ασφάλειας

 
Κ.Μητσοτάκης: Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν εγγύηση ασφάλειας

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi

Ενημερώθηκε: 22/11/16 - 14:19

«Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν εγγύηση ασφάλειας, σταθερότητας και εθνικής αξιοπρέπειας και ενισχύουν το διεθνή ρόλο της χώρας μας» επισήμανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δήλωσή του, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπου ενημερώθηκε από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία για όλα τα θέματα που αφορούν την άμυνα και ασφάλεια της χώρας.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ότι «τιμούμε το έργο τους, είμαστε περήφανοι για αυτούς και θα σταθούμε δίπλα στα προβλήματά τους, με όλες μας τις δυνάμεις».

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, ο πρόεδρος της ΝΔ ευχαρίστησε στο πρόσωπο των αρχηγών των γενικών Επιτελείων τους άντρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, που καθημερινά δίνουν το δικό τους αγώνα για την πατρίδα μας «κάτω από δύσκολες, πολλές φορές, αντίξοες Συνθήκες» λόγω και της οικονομικής κρίσης.

Ωστόσο, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η εκπαίδευση, η ικανότητα, το φρόνημα και το ηθικό τους μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα των οπλικών συστημάτων της χώρας».

Η συνάντηση διήρκεσε δύο ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες διεξήχθη μέσα σε κλίμα συναίνεσης.

Τον πρόεδρο της ΝΔ υποδέχθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Τον πρόεδρο της ΝΔ συνόδευαν ο τομεάρχης Άμυνας του κόμματος, 'Αδωνις Γεωργιάδης, ο εκπρόσωπος Τύπου, Βασίλης Κικίλιας και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: Κ.Μητσοτάκης και Άδωνις στο ΥΠΕΘΑ-Συνάντηση με τον Καμμένο (ΦΩΤΟ)