Κυριάκος Μητσοτάκης: Παρουσιάζει του υποψήφιους ευρωβουλευτές

 
Κυριάκος Μητσοτάκης: Παρουσιάζει του υποψήφιους ευρωβουλευτές

Ενημερώθηκε: 14/04/19 - 14:31

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων ευρωβουλευτών της ΝΔ, θα γίνει σήμερα 14/4 στις 18:00, στο κέντρο πολιτισμού Ελληνικός Κοσμός.

Όπως λένε στην οδό Πειραιώς, πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο που συμβολίζει την ενότητα του κεντροδεξιού χώρου, την ανανέωση – ηλικιακή και στελεχιακή – και την επαγγελματική αναγνώριση και καταξίωση των υποψηφίων, ενώ έχει «ευρωπαϊκά» χαρακτηριστικά, με την έννοια πως οι 42 υποψήφιοι ταιριάζουν απόλυτα στο προφίλ του ευρωβουλευτή και του πολιτικού που μπορεί ν’ αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των Βρυξελλών.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι πλην των νυν ευρωβουλευτών που είναι εκ νέου υποψήφιοι και των εν ενεργεία βουλευτών που δοκιμάζουν την τύχη τους στην Ευρωβουλή, σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι διεκδικούν για πρώτη φορά την ψήφο των πολιτών.

Τα στοιχεία αυτά για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ είναι πάντως αυτά που θ’ αποτελέσουν οδηγό για τις «γαλάζιες» λίστες και στις εθνικές εκλογές, ανεξαρτήτως του χρόνου διεξαγωγής τους. Ούτως ή άλλως, αυτό που λένε στην οδό Πειραιώς είναι πως ακόμη κι αν ο Αλέξης Τσίπρας αποφασίσει να προχωρήσει σε εκλογές το Μάιο, στη ΝΔ είναι έτοιμοι να δώσουν τη μεγάλη μάχη.