Μαζί στις ΗΠΑ Τσίπρας-Λεβέντης

Μαζί στις ΗΠΑ Τσίπρας-Λεβέντης
Ενημερώθηκε: 31/08/16 - 21:27

Για ταξίδι στις ΗΠΑ και στη Νέα Υόρκη ετοιμάζεται ο Βασίλης Λεβέντης. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων θα παραστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, σε οικονομικό φόρουμ με τη συμμετοχή δεκάδων πρωθυπουργών, μεταξύ των οποίων και ο Αλέξης Τσίπρας.

Την είδηση μετέδωσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» στην παραπολιτική της στήλη, αναφέροντας πως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων θα επισκεφτεί τη Νέα Υόρκη από τις 17 έως τις 23 Σεπτεμβρίου, έπειτα από πρόσκληση που έλαβε για να παραβρεθεί στο οικονομικό φόρουμ.

Το ίδιο διάστημα θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και ο έλληνας πρωθυπουργός με αφορμή και τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. «Άλλη μια ευκαιρία να τα πουν κατ' ιδίαν ο κ. Λεβέντης με τον κ. Τσίπρα, με ηρεμία», ήταν το σχόλιο της εφημερίδας.

Την είδηση σχολίασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, με μια ανάρτηση του στο twitter. «Το «cone» έκλεισε! Ο Αλέξης Τσίπρας παίρνει μαζί του στην Νέα Υόρκη τον Λεβέντη», έγραψε ο κ. Κεγκέρογλου.

Επιβεβαίωσε το ταξίδι διαψεύδει τη συνεργασία

«Δεν θα συνεργαστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ... Δεν ξέρω τι σημαίνει "κονέ"» είπε ο Βασίλης Λεβέντης απαντώντας στην ανάρτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επιβεβαίωσε ότι θα συνταξιδέψει με τον κ. Τσίπρα λέγοντας ωστόσο ότι η πρόσκληση δεν προήλθε από τον πρωθυπουργό αλλά από τους ομογενείς.

«Αν πάω ποτέ με τον Τσίπρα, να μην με ψηφίσει στις επόμενες εκλογές ούτε ένας ψηφοφόρος της Ένωσης Κεντρώων. Τελεία και παύλα», δήλωσε ο κ. Λεβέντης.

«Ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ένας κύριος Κεγκέρογλου δήλωσε ότι έκλεισε το "κονέ" της Ένωσης Κεντρώων με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξέρω τι πάει να πει "κονέ"» είπε χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο για να προσθέσει «Είπα ότι δεν θα συνεργαστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τι άλλο να κάνω; Τι να πω;», πρόσθεσε.

Παράλληλα, κατηγόρησε την κυρία Φώφη Γεννηματά και τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη ότι έχουν μετατρέψει τα κόμματά τους σε «θυγατρικές του Μητσοτάκη». «Η ΝΔ με συμμάχους την κυρία Φώφη και τον κύριο Σταύρο έδωσαν ξανά στον κ. Μητσοτάκη την ελπίδα για μπόνους 50 εδρών» είπε.