Μητσοτάκης: Η συζήτηση με τον Κουτσούμπα (video)

mitsotakis
Ενημερώθηκε: 11/10/19 - 17:01

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντάται αυτή την ώρα με τον Γενικό Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, Δημήτρη Κουτσούμπα.Η ψήφος των αποδήμων είναι στο επίκεντρο της ατζέντας του πρωθυπουργού σήμερα, Παρασκευή 11.10.2019, ο οποίος συναντά τους πολιτικούς αρχηγούς.

H εποχή των... ιώσεων

«Έμαθα ότι είστε κρυωμένος», ανέφερε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στον πρωθυπουργό, ο οποίος απάντησε: «Η Φώφη είναι χειρότερα».Από την πλευρά του ο γ.γ. του ΚΚΕ απάντησε: «Είναι η εποχή αυτή».

Η συνάντηση με την Γεννηματά και τον Τσίπρα

Η αρχή έγινε με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα και ακολούθησε η συνάντηση με την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Πάνω από μια ώρα κράτησαν και οι δυο πρώτες συναντήσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα και στην συνέχεια με την Φώφη Γεννηματά. Και σύμφωνα με πληροφορίες δεν περιορίστηκε μόνο στο θέμα της ψήφου των αποδήμων. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr και στις δυο συναντήσεις ο πρωθυπουργός ήταν μόνος του με τους πολιτικούς αρχηγούς, χωρίς την παρουσία συμβούλων ή συνεργατών.

Οι συζητήσεις μπροστά στις κάμερες αφορούσαν με τον μεν Αλέξη Τσίπρα την διακόσμηση του γραφείου και με την δε Φώφη Γεννηματά για θέματα υγείας αφού η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δήλωσε ότι υποφέρει από κρύωμα και σηκώθηκε από το κρεβάτι μόνο για να συναντήσει τον πρωθυπουργό, ο οποίος της είπε επίσης ότι και ο ίδιος αναρρώνει από κρύωμα και της… παρήγγειλε ένα πράσινο τσάι...

Πηγή: https://www.newsit.gr, ΑΠΕ - ΜΠΕ