Μητσοτάκης: Στην Τήνο ο πρωθυπουργός για τον Δεκαπενταύγουστο

MHTSOTAKHS
Ενημερώθηκε: 14/08/19 - 23:55

Στην Τήνο θα μεταβεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αύριο το πρωί για να παραστεί στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμού, του καταδρομικού «Έλλη».

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Έυβοια λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε πρώτα στο συντονιστικό κέντρο της Πυροσβεστικής «Όλυμπος» όπου ενημερώθηκε για τις εξελίξεις από τον γγ Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τα στελέχη της Πυροσβεστικής που επιχειρούν στην Εύβοια.

Το μήνυμα Μητσοτάκη από την Έύβοια

«Έχω ήδη ζητήσει να υπάρξει άμεση αποτύπωση, ώστε να κινηθεί η διαδικασία για να αποκατασταθούν οι αγρότες από τον ΕΛΓΑ, που υπέστησαν καταστροφές στην περιουσία τους και από δω και πέρα θα κινηθούν όλες οι σχετικές διαδικασίες ώστε να επιτρέψουμε στη φύση να ξεκινήσει από μόνη της το δύσκολο έργο της μακροχρόνιας αποκατάστασης της καταστροφής η οποία συντελέστηκε», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ευχαριστώντας όλους όσοι βοήθησαν «αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, να αντιμετωπίσουμε μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση» όπως είπε.

Διαβάστε επίσης: Yπουργείο Υγείας: Aναλαμβάνει τα έξοδα νοσηλείας του πυροσβέστη