Μυρσίνη Λοϊζου: Ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να ψηφίσει μνημόνια, γι αυτό τον στηρίζω

Μυρσίνη Λοίζου: Δεν το έχω μετανιώσει, παίρνω δύναμη και πείσμα από όσους με χτυπάνε
Ενημερώθηκε: 17/03/19 - 20:48

Συνέντευξη στο  κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Κόντρα» έδωσε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Λοΐζου.

Η Μυρσίνη Λοΐζου, κόρη του αξέχαστου Μάνου Λοϊζου,  ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τα όσα έγραφε σε παλιότερα tweet της σχετικά με την τρομοκρατία όπως για παράδειγμα αυτό που ξεσήκωσε αντιδράσεις και ανέφερε ότι «τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη».

Γι αυτό,υποστήριξε ότι «δεν είδαν τη συγγνώμη που ζήταγα από κάτω. Επίτηδες τα είχαν γράψει» και συνέχισε για εκείνη:

«Είμαι ένας απλός άνθρωπος. Μαγειρεύω, σκουπίζω. Είμαι γραφίστρια, κάνω εξώφυλλα, και έχω δουλέψει στις πωλήσεις εταιρείας web design. Ασχολήθηκα με τα πνευματικά δικαιώματα γιατί υπήρξε ένα τεράστιο σκάνδαλο. Κάπως έτσι βρήκα και ασχολήθηκα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με την πολιτική». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

Όσο για την απόφαση της να κατέβει στην πολιτική, είπε:«Την απόφαση την πήρα γρήγορα, αλλά την πιστεύω. Δεν το έχω μετανιώσει, παίρνω δύναμη και πείσμα από όσους με χτυπάνε. Αυτό με το οποίο θα ήθελα να ασχοληθώ στην ευρωβουλή είναι ο πολιτισμός. Δεν είναι ένα πράγμα, είναι χιλιάδες...Μέσα από τον πολιτισμό μπορούμε να χτυπήσουμε τον φασισμό.» 

Για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε:

«Και τα δύο κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ψήφισαν μνημόνια, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να ψηφίσει, γι' αυτό προχωρώ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχει άλλο κοινωνικό πρόσωπο».