Οι πρώτες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος

Οι πρώτες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος
Ενημερώθηκε: 07/07/19 - 23:27

Εκλογές 2019: «Να ευχαριστήσω τους Ελληνες πολίτες για την εμπιστοσύνη τους. Θα δουλέψω σκληρά για να πείσω και τους συμπολίτες που δεν μας στήριξαν ότι είμαι εδώ για όλους. Είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι και έχουμε πολλά να κάνουμε μαζί» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μπροστά σε πλήθος κόσμου που τον αποθέωνε έξω από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς.

 

«Στέκομαι με σεμνότητα και σεβασμό απέναντι στη λαϊκή ετυμηγορία. Αντλώ όμως δύναμη από τη δύναμη του λαού» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέχεια και συμπλήρωσε: «Δεν εκφράστηκε απλά η θέληση να κλείσει ένα κύκλος βαθιά επώδυνος. Ηταν η ανάγκη να αποδείξουμε ότι μπορούμε να μεγαλουργήσουμε εδώ στον τόπο μας».

ΝΔ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 

Ο Μητσοτάκης για τους Ελληνες του εξωτερικού

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ξεχωριστή αναφορά στους Ελληνες του εξωτερικού. «Σας ζητώ να έχετε το βλέμμα σας και την καρδιά σας στραμμένη στην Ελλάδα. Δουλεύουμε για να αλλάξουμε τη χώρα που αναγκαστήκατε να εγκαταλείψετε» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Οι Ελληνες αξίζουμε καλύτερα και τώρα ήρθε η ώρα να το αποδείξουμε στην πράξη».

ΝΔ

 

Μητσοτάκης: Η ευχή των γονιών μου

«Αυτή την ώρα νιώθω να με προστατεύει όσο ποτέ η ευχή των γονιών μου» είπε λίγο πριν κλείσει την νικητήρια ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ των εκλογών.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

«Από σήμερα ξεκινά ένας δύσκολος αλλά όμορφος αγώνας. Η Βουλή θα δουλέψει όλο το καλοκαίρι γιατί το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει» συμπλήρωσε εμφατικά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ορκίζεται αύριο στις 13:00 πρωθυπουργός, ενώ την Τρίτη αναμένεται να ορκιστεί η νέα κυβέρνηση.