Παραίτηση «βόμβα» του Σταμάτη Μαλέλη από το ΚΙΝ.ΑΛ.

Παραίτηση «βόμβα» του Σταμάτη Μαλέλη από το ΚΙΝ.ΑΛ.
Ενημερώθηκε: 10/07/19 - 19:20

Παραίτηση Σταμάτη Μαλέλη: Σαν βόμβα έπεσε στη Χαριλάου Τρικούπη η παραίτηση του δημοσιογράφου Σταμάτη Μαλέλη από την θέση του γραμματέα επικοινωνίας του Κινήματος Αλλάγής.

Την ανακοίνωση της παραίτησής του την έκανε ο ίδιος αμέσως μετά την συνάντηση που είχε με την Φώφη Γεννηματά.

Ο Σταμάτης Μαλέλης, -ο οποίος είχε θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές στην Β' Πειραιά, αλλά δεν εξελέγη- αναφέρει ως αιτία της παραίτησής του τη διάσταση απόψεων που είχε με την Φώφη Γεννηματά σε σχέση με αλλαγές στην κομματική διάρθρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 

Η πλήρης ανακοίνωση του Σταμάτη Μαλέλη έχει ως εξής: 

«Σήμερα συναντήθηκα με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ κ. Φώφη Γεννηματά . Στη μεταξύ μας συνάντηση επικυρώθηκε αυτό που συμβαίνει εδώ και δυο μήνες.

Η διάσταση απόψεων και προσεγγίσεων για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβει η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη. Η κ Γεννηματά όπως έχει κάθε δικαίωμα σκοπεύει να δρομολογήσει αλλαγές στην κομματική διάρθρωση, με τις οποίες εγώ δεν συμφωνώ .

Την ευχαρίστησα για τη συνεργασία. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους ότι θα συνεχίσω να παλεύω για ένα προοδευτικό και ριζοσπαστικό Κίνημα και για μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα είναι σε ετοιμότητα να προστατεύσει την κοινωνία ,τις κατακτήσεις της και κυρίως το κοινωνικό κράτος.

Πιστεύω ότι έρχονται δύσκολες μέρες για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους και το Κίνημα πρέπει να είναι μπροστά με καθαρές και όχι αμφίσημες απόψεις.

Την κριτική μου σε πράξεις και παραλείψεις που οδήγησαν το ΚΙΝΑΛ να χάσει την ηγεμονία του προοδευτικού χώρου θα την ασκήσω στα όργανα του κόμματος.

Εκπτώσεις στις αρχές μου και στις ιδέες μου δεν κάνω. Θέσεις τις οποίες δεν πιστεύω και δεν μπορώ να υπηρετήσω».