Σημαντική αύξηση στα εισοδήματά της εμφανίζει η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου, στη δήλωση περιουσιακής κατάστασης για το έτος 2025 (χρήση 2024), η οποία αντικατοπτρίζει και την πρώτη περίοδο της θητείας της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Συγκεκριμένα, η ευρωβουλευτής δήλωσε συνολικά έσοδα ύψους 82.496 ευρώ, εκ των οποίων το μεγαλύτερο μέρος (περίπου 59.370 ευρώ) προέρχεται από τις αποζημιώσεις της Ευρωβουλής, ενώ τα υπόλοιπα αφορούν μισθωτές υπηρεσίες, επιδόματα και επιχειρηματική δραστηριότητα.
Η οικονομική της ρευστότητα εμφανίζεται ενισχυμένη, με τις τραπεζικές της αποταμιεύσεις να βρίσκονται κατανεμημένες σε πέντε λογαριασμούς. Τα υψηλότερα υπόλοιπα καταγράφονται στην Τράπεζα Πειραιώς, με ποσά που αγγίζουν τις 29.260 και 56.260 ευρώ αντίστοιχα. Στον τομέα της ακίνητης περιουσίας, η κυρία Λατινοπούλου δήλωσε δύο ακίνητα, ενώ στις κινητές αξίες περιλαμβάνεται ένα επιβατικό αυτοκίνητο ιδιωτικής χρήσης με έτος κτήσης το 2018.
Δείτε εδώαναλυτικά τη δήλωση Πόθεν Έσχες της Αφροδίτης Λατινοπούλου.