Σ. Φάμελλος κατά Μητσοτάκη: «Κρυπτόμενος πρωθυπουργός που ψάχνει μίζερα δικαιολογίες»

 
famelos

Ενημερώθηκε: 31/08/23 - 18:25

«Δεν έχουμε ακούσει ακόμα ούτε λογοδοσία ούτε απόδοση ευθυνών στη σημερινή συζήτηση, ό,τι λογοπαίγνια και να κάνετε», ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, κατά τη δευτερολογία του στη συζήτηση στη Βουλή για τις πυρκαγιές. Χαρακτήρισε τον κ. Μητσοτάκη ως «κρυπτόμενο πρωθυπουργό που ψάχνει μίζερα δικαιολογίες ακόμα και στον ”στρατηγό άνεμο”».

Είπε ότι «μας ανησυχεί ιδιαίτερα που δεν ακούσαμε καμία συγγνώμη και καμία ανάληψη ευθύνης, καμία παραίτηση. Επίσης δεν ακούσαμε τίποτα για το τραγικό περιστατικό με την έκρηξη στην αποθήκη πυρομαχικών στη Νέα Αγχίαλο. Έχετε επιλεκτική μνήμη;».

Σχολίασε δε ότι ο κ. Μητσοτάκης προσπάθησε με την πρωτολογία του «εκ των προτέρων να πει μικρόψυχους όποιον θα του έκανε κριτική για να αποφύγει την ευθύνη του».

Ο κ. Φάμελλος σημείωσε ότι «καταθέσαμε προτάσεις για θεσμικές αλλαγές, όμως δεν ακούσαμε ούτε κουβέντα για θεσμικές αλλαγές, καμία μεταρρυθμιστική πρόταση». «Δεν υπάρχει καμία έμπνευση, ούτε καν για ένα επικοινωνιακό παιχνίδι;», σχολίασε.

Ανέφερε ακόμη ότι το κλίμα ανασφάλειας δεν οφείλεται μόνο στα τραγικά ατυχήματα και τις πυρκαγιές «αλλά και σε μια άλλη πολιτική που ασκείτε για τα ζητήματα της οικονομικής πολιτικής που δημιουργούν και άλλα ζητήματα κοινωνικής συνοχής».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ