Σφοδρή επίθεση Κοντονή κατά Τσίπρα για την υπόθεση Novartis: «Στο Μαξίμου είχε στηθεί παρα υπουργείο Δικαιοσύνης»

 
Σφοδρή επίθεση Κοντονή κατά Τσίπρα για τους χειρισμούς στην υπόθεση Novartis

Ενημερώθηκε: 04/03/24 - 18:48

Ευθεία επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα για τη διαχείριση της υπόθεση Novartis έκανε το πρωί τη Δευτέρας ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής.

Ο κ. Κοντονής μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και σχολιάζοντας τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού περί ατυχούς χειρισμού για την υπόθεση Novartis και τις τηλεοπτικές άδειες, κάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό να εξηγήσει ποιοι ήταν αυτοί οι «ατυχείς χειρισμοί» που έγιναν και από ποιους.

«Στο Μέγαρο Μαξίμου είχε στηθεί ένα παρά – υπουργείο Δικαιοσύνης» υποστήριξε ο κ. Κοντονής ο οποίος όταν ρωτήθηκε από ποιον απάντησε «στο Μέγαρο Μαξίμου, από ποιον να στηθεί; προφανώς από τον πρωθυπουργό…».

Ο κ. Κοντονής αφού είπε πως ήταν εκείνος που έστειλε την υπόθεση της Novartis στη δικαιοσύνη, αποκάλυψε πως όταν διάβασε τα δέκα ονόματα των πολιτικών μέσα στη δικογραφία έπαθε «σκοτοδίνη» δείχνοντας ως υπεύθυνη την πρώην επικεφαλής της εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.

Μάλιστα ο πρώην Υπουργός αναφέρθηκε σε δραματικές συσκέψεις που προηγήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου, ανάμεσα στον ίδιο τον αναπληρωτή υπουργό, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τον Αλέξη Τσίπρα.

Άφησε μάλιστα να εννοηθεί πως όλα έγιναν εν αγνοία του καθώς δεν είχε ενημερωθεί ούτε για την επίσκεψη του τότε κυβερνητικού Εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ενώ «κάρφωσε» και τον Παύλο Πολάκη για την περίφημη δήλωσή του πως η κυβέρνηση γνώριζε τους προστατευόμενους μάρτυρες…

«Διάβασα ένα απόσπασμα από τις καταθέσεις για τροχήλατες βαλίτσες που έμπαιναν στο Μέγαρο Μαξίμου και ίσως να περιείχαν λεφτά….» σχολίασε σκωπτικά ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης.

Πηγή: Hellasjournal.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ