Σκληρή επίθεση του Θανάση Μαυρίδη κατά του Σίμου Κεδίκογλου

Σκληρή επίθεση του Θανάση Μαυρίδη κατά του Σίμου Κεδίκογλου
Ενημερώθηκε: 17/08/19 - 18:56

Σκληρή κρητική έκανε ο εξ απορρήτων άτυπος σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Θανάσης Μαυρίδης, στον βουλευτή Ευβοίας της ΝΔ, Σίμο Κεδίκογλου.

Ο λόγος η ανάρτηση του Σίμου Κεδίκογλου στο twitter, με την οποία ευχαριστούσε το λιμενικό γιατί τον μετέφερε από την Τήνο, όπου έκανε διακοπές, στην Μύκονο, απ´ όπου μπόρεσε να φύγει για την εκλογική του περιφέρεια, η οποία δοκιμαζόταν από τη μεγάλη πυρκαγιά.

Σκληρή επίθεση του Θανάση Μαυρίδη κατά του Σίμου Κεδίκογλου

 

Ο εκδότης της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» σε άρθρο του με τίτλο «Σίμο Κεδίκογλου, αυτό το άρθρο μην το διαβάσεις…», στην ιστοσελίδα Liberal, έγραψε μεταξύ άλλων:

«Ο Σίμος Κεδίκογλου ευχαρίστησε μέσω twitter τον καπετάνιο και το πλήρωμα σκάφους του Λιμενικού που τον μετέφερε από την Τήνο στην Μύκονο, ώστε στην συνέχεια να μπορέσει να φτάσει κοντά στους δοκιμαζόμενους από την πυρκαγιά ψηφοφόρους του της Εύβοιας. Σίμο, αν κατάλαβες το λάθος, βγες και δήλωσε ότι θα πληρώσεις τα καύσιμα του περιπολικού. Αν δεν το κατάλαβες, δεν πειράζει. Άλλη φορά…

Το Λιμενικό δεν έχει «έργο» να μεταφέρει βουλευτές που για κάποιο λόγο θέλουν να μεταφερθούν εκτάκτως σε έναν προορισμό. Ούτε και η παρουσία του κ. Κεδίκογλου ήταν απαραίτητη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς».

Πάντως η σκληρή αυτή κριτική ερμηνεύθηκε από κάποιους ως επεισόδιο μεταξύ «Μητσοτακικών» και «Σαμαρικών», καθως ο Σίμος Κεδίκογλου θεωρείται βουλευτής προσκείμενος στην Σαμαρική πτέρυγα.