Στις 21 Μαρτίου η συζήτηση στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη

Στις 21 Μαρτίου η συζήτηση στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη
Ενημερώθηκε: 10/03/16 - 16:53

Για την επόμενη Δευτέρα 21 Μαρτίου καθορίστηκε να διεξαχθεί στη Βουλή, η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση αποκλειστικό θέμα τις εξελίξεις στο χώρο της Δικαιοσύνης.

Η συνεδρίαση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, διεξάγεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, που ανέλαβε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με χθεσινή επιστολή του επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση. Η ημερομηνία διεξαγωγής της συζήτησης συμφωνήθηκε στη Διάσκεψη των Προέδρων.

Στο θέμα αναφέρθηκε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Στη συζήτηση αυτή θα προσέλθει ως απολογούμενος» είπε για τον πρωθυπουργό.

Ο κ. Κουμουτσάκος έκανε λόγο για ευπρόσδεκτη συζήτηση, επισημαίνοντας ότι δεν υποκαθιστά την ανάγκη να συζητηθούν αυτά τα θέματα και στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας, όπως έχει ζητήσει η ΝΔ.

«Η κυβέρνηση με την κίνηση Τσιπρα έδειξε ότι ενδιαφέρεται μόνο για την επικοινωνια. Πυροτέχνηματικη επικοινωνία. Ο κ.Τσίπρας αναζητά οδούς διαφυγής από τα μεγάλα προβλήματα που προκαλεί η πολιτική του» συμπλήρωσε.

Επίσης σε ερώτηση σχετικά με τις σχέσεις του Δ. Παπαγγελόπουλου με τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή και αν επηρεάζουν τις κινήσεις της ΝΔ, ο κ. Κουμουτσάκος απάντησε ότι «σε πράξεις αντιδρούμε και όχι σε πρόσωπα».