Συγκλονιστικό μήνυμα από τη Μαριέτα Γιαννάκου: “Δεν φοβάμαι τον θάνατο”

Συγκλονίζει η Μαριέτα Γιαννάκου: Δεν φοβάμαι τον θάνατο
Ενημερώθηκε: 12/08/16 - 15:26

Συγκλονιστική η πρώην υπουργός και πρώην Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαριέττα Γιαννάκου, μιλώντας για πρώτη φορά για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της, κατά την οποία νοσηλεύτηκε στην εντατική του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός έπειτα από έμφραγμα του μυοκαρδίου. 

Λίγες μόνο μέρες αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και ενώ βρίσκεται στην οικία της προκειμένου να ξεκουραστεί και να αναρρώσει πλήρως, μίλησε στα Παραπολιτικά αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για την περιπέτειά της αλλά και το λόγο για τον οποίο θέλει να συνεχίσει να είναι καλά.

«Αισθάνθηκα μια δύσπνοια πάρα πολύ έντονη στο σπίτι και ζήτησα να με μεταφέρουν με το 166. Πήγα στον Ερυθρό Σταυρό κι εκεί διαπιστώθηκε έμφραγμα του μυοκαρδίου. Οι γιατροί έκαναν αγγειοπλαστική για να το αντιμετωπίσουν. Πέρασα έναν μήνα περίπου στην Εντατική και εν συνεχεία πήγα σε κανονικό δωμάτιο. Τώρα είμαι καλά. Ξέρετε αυτά συμβαίνουν σε πολλούς ανθρώπους», ανέφερε η Μαριέττα Γιαννάκου.

«Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Με ανησυχεί ότι θα αφήσω μόνη την κόρη μου. Βεβαίως, έχει και τον μπαμπά της, με τον οποίο είμαστε διαζευγμένοι, βεβαίως υπάρχει και η αδελφή μου, αλλά θέλω να ζήσω για να τη στηρίξω», καταλήγει συγκλονίζοντας με τα λόγια της.