Θ. Λιβάνιος: Διαψεύδει την καταγγελία του Χ. Δούκα περί μεταφοράς του «Αθήνα 9,84» στην Περιφέρεια

 
athina 984

Ενημερώθηκε: 05/01/24 - 15:48

Διαψεύδεται από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο η καταγγελία του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα, ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να μεταφέρει την αρμοδιότητα του ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84 στην Περιφέρεια Αττικής.

Όπως σημείωσε ο Θ. Λιβάνιος, δεν υπάρχει πρόθεση από την κυβέρνηση και αυτό το γνωρίζει εδώ και 3 ημέρες ο Χ. Δούκας

Μιλώντας νωρίτερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Δούκας είχε πει στον Σκάι ότι «το σχέδιο υφαρπαγής αφορά στους ζημιογόνους δημοτικούς σταθμούς, οι οποίοι αρχικά θα περάσουν στις Περιφέρειες και από εκεί στα χέρια ιδιωτών».

Μία τέτοια κίνηση δεν θα αφορούσε απλά την Αθήνα, αλλά και τη Θεσσαλονίκη και θα είχε ως αποτέλεσμα τα δημοτικά ραδιόφωνα να περάσουν στα χέρια των «γαλάζιων» περιφερειαρχών, Νίκου Χαρδαλιά και Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ο Χ. Δούκας επίσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να εκδικηθεί τους δημότες της Αθήνας που δεν ψήφισαν τον Κώστα Μπακογιάννη.

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο Θοδωρής Λιβάνιος

Για να τελειώσει η παραφιλολογία με τη δήθεν "ιδιωτικοποίηση" του Αθήνα 9,84 και τη δήθεν "μεταφορά του" στην Περιφέρεια Αττικής:

Καμία τέτοια σκέψη και καμία τέτοια πρόθεση ούτε υπήρχε ούτε υπάρχει από το Υπουργείο Εσωτερικών, όπως γνωρίζει άλλωστε ο Δήμαρχος Αθηναίων εδώ και 3 ημέρες.

Ο 9,84 είναι συνδεδεμένος απόλυτα με την ιστορία του Δήμου Αθηναίων και απόλυτη ευθύνη της νέας Δημοτικής Αρχής είναι να τον διοικήσει όπως κρίνει αυτή καλύτερα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ