Τι θα πει αύριο ο Κώστας Καραμανλής στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη

Τι θα πει αύριο ο Κώστας Καραμανλής στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη
Ενημερώθηκε: 26/10/19 - 14:28

Με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του Κώστα Καραμανλή, αύριο Κυριακή 27 Οκτωβρίου, στις 7.30 μ.μ., στο Θέατρο του εμβληματικού κτιρίου της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του εορτασμού 80 χρόνων της Εταιρείας (1939-2019).

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός θα κάνει εκτενή αναφορά και στα εθνικά θέματα. Παρών στην εκδήλωση θα είναι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, στον οποίο, πριν την ομιλία Καραμανλή, θα απονεμηθεί το Χρυσούν Μετάλλιον της Εταιρείας. 

Η ομιλία αυτή του Κώστα Καραμανλή δεν θα είναι η μοναδική για το προσεχές διάστημα. Ο πρώην Πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει και σε συνέδριο του Πανεπιστημίου City στο Λονδίνο, στις αρχές Νοεμβρίου με θέμα «Αυτός ο κόσμος αλλάζει».

Στην ομιλία του ο κ. Καραμανλής αναμένεται να αναφερθεί στις οικονομικές και κοινωνικές ανισότητες και την κυβερνησιμότητα στις σύγχρονες δημοκρατίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός προγραμματίζει μια ακόμα ομιλία, αυτή τη φορά στο αμερικανικό Πανεπιστήμιο Φλέτσερ, στην έδρα «Κωνσταντίνος Καραμανλής». Ωστόσο τίποτα να έχει κλείσει ακόμα σε σχέση με την ομίλα αυτή.