ΑΕΚ: Αποφασίζει ο Μελισσανίδης

 
ΑΕΚ: Αποφασίζει ο Μελισσανίδης

Ενημερώθηκε: 17/05/22 - 16:24

Τις αποφάσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη αναμένει όλος ο οργανισμός αλλά και ο φίλαθλος κόσμος της ΑΕΚ. Μερίδα οπαδών απαίτησαν χθες από στελέχη της ΠΑΕ να παραιτηθούν κρίνοντάς τους ανεπαρκείς για τον σύλλογο.

Παράλληλα, εμφανίστηκαν φήμες που ήθελαν τον Παναγιώτη Κονέ να έχει παραιτηθεί από τη θέση του τεχνικού διευθυντή δεν επιβεβαιώθηκαν.

Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης», που πάντως δεν… συνηθίζει να δέχεται υποδείξεις και βασίζεται στο δικό του σκεπτικό, αναμένεται νωρίς το πρωί της Τρίτης να κάνει έναν νέο κύκλο επαφών με συνεργάτες του και εν συνεχεία αναμένονται οι αποφάσεις του.

Πιθανότατα αυτό θα συμβεί και πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (20:00), προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση, γιατί σε διαφορετική περίπτωση ίσως υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από όσους πάνε απόψε στο ΟΑΚΑ.

Μέχρι τώρα το αφεντικό της ΠΑΕ δεν έχει δώσει κάποιο στίγμα για τις επόμενες κινήσεις του, αλλά θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξουν απομακρύνσεις. Κάτι τέτοιο άλλωστε διαφαινόταν εξ αρχής στις προθέσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη, πριν καν την καταστροφική ήττα από τον Άρη και τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών.

Ακόμη όμως κι αν κάποια στελέχη δεν απομακρυνθούν, είναι πιθανό να επιλέξουν να φύγουν τελικά μόνοι τους, ανάλογα με το πώς βλέπουν πλέον την παρουσία τους μέσα στην ομάδα.