ΑΕΚ: Καταγγελίες του Τζέιμς κατά ΚΑΕ για οφειλές

ΑΕΚ: Καταγγελίες του Τζέιμς κατά ΚΑΕ για οφειλές
Ενημερώθηκε: 31/07/19 - 17:49

Ο πρώην φόργουορντ της ΑΕΚ, Ντελρόι Τζέιμς, με ανάρτησή του στο προφίλ του, στο Instagram έκανε λόγο για οφειλές απέναντί του από τη διοίκηση της ΚΑΕ, ενώ την κατηγορεί και για κοροϊδία. 

«Είμαι επαγγελματίας. Σας παρακαλώ, κάντε το κι εσείς και πληρώστε όσα οφείλετε στους παίκτες. Παίρνετε το φαγητό από στα στόματα οικογενειών», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Τζέιμς, ενώ αναφέρεται και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω του αυτισμού του γιου του.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Τζέιμς:

«Είμαι επαγγελματίας. Πέρασα δύο σεζόν με αγάπη, τιμή και σεβασμό από μένα προς τους ανθρώπους και τον οργανισμό της ΑΕΚ. Όλοι μας υπογράφουμε συμβόλαια για κάποιον λόγο. Αν ένας παίκτης δεν τιμήσει αυτό το συμβόλαιο θα τιμωρηθεί και η ομάδα δεν θα διστάσει να του επιβάλει ποινή.

Κάθε παίκτης που πάει στο εξωτερικό το κάνει για την αγάπη του παιχνιδιού και της οικογένειάς του, προκειμένου να τη ζήσει. Έχω έναν γιο, ο οργανισμός της ΑΕΚ το γνωρίζει αυτό και χρειάζεται βοήθεια και προσοχή καθημερινά. Μου λένε ψέματα και τεστάρουν την υπομονή μου σαν άνδρα, πατέρα και κουβαλητή.

Όπως είπα και στην αρχή, είμαι επαγγελματίας. Σας παρακαλώ, κάντε το κι εσείς και πληρώστε όσα οφείλετε στους παίκτες. Παίρνετε το φαγητό από στα στόματα οικογενειών. Και ξέρουμε πως δεν θα κάνατε το ίδιο στη δική σας οικογένεια. Ευχαριστώ».