ΑΕΚ: Παράμενει... αφεντικό ο Ματίας Αλμέιδα

 
ΑΕΚ: Παράμενει... αφεντικό ο Ματίας Αλμέιδα

Πηγή Φωτογραφίας: KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 20/06/24 - 12:22

Όχι πως υπήρχε και καμία αμφιβολία… Όμως ο Μάριος Ηλιόπουλος το ξεκαθάρισε.

Στην χθεσινή συνάντηση που είχε με τον Ματίας Αλμέιδα ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, του επεσήμανε ότι δεν αλλάζει κάτι από τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε ο ίδιος και το αγωνιστικό τμήμα της ομάδα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Δηλαδή, ότι αυτός ήταν και παραμένει το απόλυτο αφεντικό στο τμήμα και αυτός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για ό,τι συμβαίνει στην ομάδα.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος τόνισε στον Αλμέιδα ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του έτσι ώστε να ικανοποιηθούν όλα όσα νομίζει ότι χρειάζεται μεταγραφικά η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, για να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ αλλά και να αναβαθμιστεί αυτό σε όποιες θέσεις χρειάζεται.

Επίσης, ο Μάριος Ηλιόπουλος επεσήμανε στον Αλμέιδα ότι εάν -επίσης- κρίνει ότι χρειάζεται κάποια προσθήκη στο επιτελείο του, τότε έχει το «ελεύθερο» να το κάνει, κάτι που δεν αποκλείεται κιόλας να συμβεί.

Αυτό που επισημαίνεται από την Ένωση είναι ότι η συνεργασία των δύο πλευρών ήταν και παραμένει άψογη με τους δύο να αρχίζουν να χτίζουν μια σχέση αντίστοιχη με εκείνη που είχε ο Αλμέιδα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ