Απίστευτο! Ποδοσφαιρική ομάδα θα διαφημίζει χασίς στη φανέλα της!

Απίστευτο! Ποδοσφαιρική ομάδα θα διαφημίζει χασίς στη φανέλα της!
Ενημερώθηκε: 20/12/17 - 12:54

Απίστευτο! Ακόμη ένα τρόπο να μπει η Αυστρία στην επικαιρότητα ήρθε αυτή την φορά από το ποδόσφαιρο. Μια ομάδα γνωστή για την μάχη κατά των ναρκωτικών θα διαφημίζει πλέον χασίς στην εμφάνιση της! Μετά τις διαφημίσεις των οίκων ανοχής σε ποδοσφαιρικές φανέλες πλέον ήταν και η σειρά της ινδικής καννάβης.

Η S.C. Wiener Viktoria είναι μία από τις ομάδες που έχουν γίνει ευρέως γνωστές όχι μόνο στην Αυστρία αλλά και εκτός συνόρων αφού στο παρελθόν είχε πάρει μέρος σε προγράμματα τόσο για την προστασία αστέγων όσο και για την πρόληψη κατά των ναρκωτικών.

Εδώ λίγες ημέρες πάντως η συγκεκριμένη ομάδα βρήκε έναν νέο τρόπο για να βρεθεί στον αφρό της επικαιρότητας, χάρη σε μία συνεργασία που δεν την περίμενε ουδείς...Ο Τόνι Πόλστερ παρουσιάζει τη φανέλα της S.C. Wiener Viktoria που έχει πλέον νέο χορηγό: εταιρία παραγωγής κάναβης.

ΧΑΣΙΣ ΣΕ ΦΑΝΕΛΑ ΟΜΑΔΑΣ!

Πρόκειται για το νέο χορηγό που διαφημίζεται στη φανέλα της, με την εταιρία Flowery Field που δραστηριοποιείται στα προάστια της Βιέννης να είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες καλλιέργειας κάνναβης, υλικού που χρησιμοποιείται είτε για θεραπευτικούς σκοπούς είτε για παραγωγή ελαφρών ναρκωτικών!

Η ομάδα του Τόνι Πόλστερ (ο Αυστριακός πρώην διεθνής φορ είναι τώρα προπονητής της) θα διαφημίζει πλέον την εν λόγω εταιρία, κάτι που δεν έχει προηγούμενο, και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το 30% των εσόδων από τη χορηγία θα διατεθεί σε κοινικωνικά προγράμματα.

Πηγή: contra.gr