Άρης-Παναθηναϊκός: Τυπική διαδικασία

Άρης-Παναθηναϊκός: Τυπική διαδικασία
Ενημερώθηκε: 12/05/21 - 14:32

Με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο στον πάγκο του μετά την απόλυση του Μπόλονι και την διοίκηση να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα προς τους παίκτες για τις ευθύνες που έχουν, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει σήμερα τον Άρη σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες έχουν κίνητρο. Και μάλιστα το ίδιο...

Πέρα από το γεγονός ότι και οι δύο αναζητούν την επιστροφή στις νίκες, αυτό που έρχεται να υπερκαλύψει τα πάντα είναι η μεταξύ τους διαφορά με το ενδεχόμενο τιμωρίας του Άρη.

Οι κίτρινοι, βρίσκονται κατηγορούμενοι για ένα ζήτημα πλαστογραφίας με την εισήγηση από τους αρμοδίους να είναι για αφαίρεση έξι βαθμών, η μεγαλύτερη ποινή που μπορεί να επιβληθεί για την κατηγορία αυτή. Έτσι έχοντας το ενδεχόμενο αυτό, και οι δύο ομάδες σήμερα κοντράρονται με το μυαλό στη μεταξύ τους διαφορά.

Αυτή την στιγμή o Άρης έχει επτά βαθμούς περισσότερους από τον Παναθηναϊκό κάτι που σημαίνει ότι σήμερα βολεύεται και με την ισοπαλία. Αντιθέτως οι πράσινοι στοχεύουν στην νίκη για να ρίξουν τη διαφορά στους τέσσερις έχοντας μια αγωνιστική ακόμη μπροστά τους.

Στα αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός θα έχει στον πάγκο του τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο αντί του Μπόλονι με τον Έλληνα τεχνικό να έχει στη διάθεσή του, τους Μαουρίσιο, Ιωαννίδη που έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, αλλά όχι τους τιμωρημένους Νιάς, Βέλεθ και τους τραυματίες, Καμπετσή και Κουρμπέλη.

Ο Άρης ο οποίος προέρχεται από την ήττα από τον ΠΑΟΚ θα κατέβει σήμερα στον αγώνα με στόχο τη νίκη αλλά με τους Μήτρογλου και Ιωάννου να είναι οι νέοι απόντες.