Ελλάδα-Αρμενία 2-3: Ντροπή σας!

Ελλάδα-Αρμενία 2-3: Ντροπή σας!
Ενημερώθηκε: 11/06/19 - 23:49

Μια ομάδα, αυτή της Αρμενίας που δεν μας είχε κερδίσει ποτέ, πέρασε από την Αθήνα επικρατώντας με 3-2 της Εθνική μας ομάδας, βάζοντας ταφόπλακα επί της ουσίας στις ελπίδες για πρόκριση στο Euro 2020.

Όχι γιατί μας απέκλεισε μαθηματικά, αλλά γιατί υπερτόνισε τις αδυναμίες αυτής της ομάδας που φαίνεται πως δεν μπορεί να αποκτήσει ομοιογένεια και να αναδείξει στο γήπεδο συνολικά το προσωπικό ταλέντο που αναμφίβολα διαθέτει.

Τραγικές αλληλοκαλύψεις και ευδιάκριτα κενά στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο όπως συμβαίνει συνεχόμενα στην εποχή Αναστασιάδη στοίχησαν για ακόμα μια φορά στην ομάδα που δέχθηκε δύο γκολ στο πρώτο μέρος και κυνηγούσε το παιχνίδι από την αρχή.

Ανέβηκε στο δεύτερο, έφτασε στο γκολ με τον Ζέκα στο 54’ αλλά δεν ήταν αρκετό για το θετικό αποτέλεσμα, αφού οι κενοί χώροι στην προσπάθεια να ισοφαρίσει έδωσαν την ευκαιρία στην Αρμενία να κλειδώσει τη νίκη με τρίτο γκολ δεκαπέντε λεπτά πριν το φινάλε. Μετρίασε την πίκρα ο Φορτούνης στο 87’ που μείωσε σε 3-2.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ελλάδα (Αναστασιάδης): Βλαχοδήμος, Σιόβας, Σωκράτης, Μαυρίας, Κούτρης, Ζέκα, Σάμαρης, Πέλκας, Μασούρας, Φορτούνης, Κουλούρης

Έπαιξαν επίσης οι: Κώτσιρας, Κολοβός, Σιώπης

Αρμενία (Αρμέν): Αϊραπετιάν, Χαρογιάν, Γκριγκοριάν, Μιρτσιάν, Γκαζαριάν, Μπαρσεγιάν, Χοβανισιάν, Μιχιταριάν, Χαμπαρτσουμγιάν, Καραπετιάν, Ισκανγιάν.

Έπαιξαν επίσης οι: Χοβσεπιάν, Μπαμπαγιάν, Αβετισιάν