Η χρυσή πτήση της Κατερίνας Στεφανή που έσπασε τα ρεκόρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η χρυσή πτήση της Κατερίνας Στεφανή που έσπασε τα ρεκόρ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 07/08/17 - 00:47

Μια σειρά από μοναδικά επιτεύγματα πέτυχε το χρυσό κορίτσι της Ελλάδας, η Κατερίνα Στεφανίδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Λονδίνο,  που πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 4,91 αφήνοντας στην ιστορία το 4,90 που είχε πετύχει η ίδια.

Η 27χρονη Ελληνίδα κυρίαρχος των αιθέρων πέτυχε το απόλυτο «Grand Slam» καθώς είναι η πρώτη αθλήτρια που καταφέρνει να είναι ταυτόχρονα: Χρυσή Ολυμπιονίκης, Ευρωπαία Πρωταθλήτρια και πλέον Παγκόσμια Πρωταθλήτρια!

Με λίγα λόγια... βρείτε της αντίπαλο!

Το γελαστό κορίτσι του επί κοντώ, πέρασε με την πρώτη τα 4.65, 4.75 και 4.82. Την ίδια ώρα η βασική αντίπαλος της νέας Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας, η Σάντι Μόρις, απέτυχε μία φορά στα 4.82, δύο στα 4.89 κι ως εκ τούτου περιορίστηκε στο αργυρό μετάλλιο. Το χάλκινο κατέληξε στην Πεϊνάντο από τη Βενεζουέλα με καλύτερο άλμα στα 4.65.

Αφού το χρυσό μετάλλιο βρισκόταν ήδη στο τσεπάκι η Κατερίνα Στεφανίδη θέλησε να προσπαθήσει με ηρεμία, απαλλαγμένη από το άγχος να συντρίψει όλα τα ρεκορ. Ανέβασε τον πήχη στα 4,91 μ. όπου και πέταξε, τρελαίνοντας τους απανταχού Έλληνες.

Το χρυσό κορίτσι της Ελλάδας μόλις είχε πετύχει την καλύτερη επίδοση για φέτος στον κόσμο, είχε κάνει πανελλήνιο ρεκόρ και παράλληλα πετύχαινε την δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Σειρά είχε να προσπαθήσει να στα 5.02 και να μας τρελάνει, αλλά ο στόχος αυτός δεν επετεύχθη προς το παρόν.

Το μέλλον όμως είναι ορθάνοιχτο για την 27χρονη άλτρια που για ακόμη μια φορά έκανε περήφανη την Ελλάδα.

Το χρυσό άλμα της Κατερίνα Στεφανίδη:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής της "χρυσής" Κατερίνας Στεφανίδη

Έπιασε τον ουρανό η Κατερίνα Στεφανίδη!!! Παγκόσμια Πρωταθλήτρια!!!

Live η μάχη της Κατερίνας Στεφανίδη για το χρυσό στο επί κοντώ