Κλέλια και Αννη Πανταζή: Οι δύο Ολυμπιονίκες μιλούν για τους νέους τους ρόλους

Κλέλια και Αννη Πανταζή: Οι δύο Ολυμπιονίκες μιλούν για τους νέους τους ρόλους
Ενημερώθηκε: 02/01/21 - 21:02

Τα κορμάκια στις προθήκες. Στις βιτρίνες και τα τρόπαια, εδώ κι εκεί, τιμητικά αναμνηστικά…και παντού φωτογραφίες!

Δεν είναι συνηθισμένα σπίτια, δεν είναι τα σπίτια δυο κοριτσιών που έκαναν το νοικοκυριό τους, παντρεύτηκαν, απέκτησαν παιδιά, όχι! Είναι τα σπίτια της Κλέλιας Πανταζή και την ‘Αννης Πανταζή, των ολυμπιονικών, των παγκόσμιων και ευρωπαϊκών πρωταθλητριών, των κοριτσιών που ανέβηκαν στα βάθρα της ρυθμικής και φόρεσαν μετάλλια και χόρτασαν κατακτήσεις και δόξασαν τη χώρα. Και μετά, τράβηξαν στη ζωή, αφήνοντας μοιραία πίσω τους τον πρωταθλητισμό, αλλά, εκεί, σταθερά, να υπηρετούν τον αθλητισμό.

Προπονήτριες, τεχνικές σύμβουλοι στον σύλλογό τους, τον Φιλαθλητικό Καλλιθέας, προπονήτριες- ambassadors στα Special Olympics, εργάζονται υπηρετώντας στο Ναυτικό, στον Σκαραμαγκά. Και η προσωπική ζωή πήρε το δρόμο της, παντρεύτηκαν, η Κλέλια τον Λευτέρη, η ‘Αννη τον Χριστόφορο και σα να έκλεισαν και τον κύκλο τους, με την απόκτηση των παιδιών τους, του ενός έτους Μιχαήλ-Άγγελου και της δίχρονης Χριστιάννας.

Όλος ο χώρος του αθλητισμού τις ήξερε… ο υπόλοιπος τις έμαθε για τα καλά με τη συμμετοχή στο «Dancing with the stars». Από εκεί μπήκαν σε κάθε σπίτι και διατράνωσαν την ιδιότητά τους: Αυτή της κορυφής στη ρυθμική γυμναστική. Τις ενώνουν τα πάντα, μαμά διεθνής κριτής, μπαμπάς γυμναστής, τις χωρίζει… ένας όροφος, εκεί στην οικογενειακή πολυκατοικία στην Καλλιθέα.

Η ‘Αννη ανέβηκε τα σκαλιά και βρεθήκαμε μαζί στον καναπέ-γωνία της Κλέλιας, με τη γιαγιά να κρατά τα πιτσιρίκια και όλον τον χρόνο μπροστά μας να κουβεντιάσουμε τα πάντα…

Δείτε τη συνέντευξή τους στο sports 3.gr.