Μίκαελ Σουμάχερ: Το σχόλιο του Ζαν Τοντ για την υγεία του Γερμανού

 
Μίκαελ Σουμάχερ: Το σχόλιο του Ζαν Τοντ για την υγεία του Γερμανού

Ενημερώθηκε: 06/09/21 - 21:27

Από τον Δεκέμβριο του 2013, όταν ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε εκείνο το φρικτό ατύχημα κάνοντας σκι, ο Γερμανός θρύλος της Formula 1 δίνει μια πραγματική μάχη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο 52χρονος οδηγός υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και έκτοτε περνάει τη ζωή του μακριά από το κοινό, κάνοντας θεραπείες για την αποκατάστασή του.

Σε μια σπάνια ενημέρωση, λοιπόν, για την πορεία της υγείας του, ο στενός φίλος του Σουμάχερ, Ζαν Τοντ, είπε πως η κατάστασή του «θα βελτιωθεί αργά και σίγουρα».

Ο Τοντ, πρόεδρος του αγωνιστικού σώματος της FIA, o oποίος ήταν team principal της Ferrari για πολλά χρόνια (τα πέντε από τα επτά πρωταθλήματά του ο Σουμάχερ τα πήρε με τη Ferrari, υπό την ηγεσία του Ζαν Τοντ), είπε ότι έβλεπε τακτικά τον Γερμανό πρωταθλητή μετά το ατύχημα.

Δήλωσε στην ''Bild'': «Έχω περάσει πολύ χρόνο με την Κορίνα από τότε που ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε το ατύχημα στο σκι, στις 29 Δεκεμβρίου 2013. Είναι μια υπέροχη γυναίκα και επικεφαλής της οικογένειας. Δεν το περίμενε αυτό. Συνέβη ξαφνικά και δεν είχε άλλη επιλογή.

Αλλά τα πάει πολύ καλά. Την εμπιστεύομαι, με εμπιστεύεται. Χάρη στο έργο των γιατρών του και τη συνεργασία της Κορίνας, η οποία ήθελε να ζήσει ο σύζυγός της, ο Μίκαελ επέζησε, αλλά με συνέπειες».