Μουντιάλ 2022 - Πριγκιπικό δώρο : Μία Rolls Royce σε κάθε παίκτη της Σ. Αραβίας από τον πρίγκιπα Μπιν Σαλμάν

 
Μουντιάλ 2022 - Πριγκιπικό δώρο : Μία Rolls Royce σε κάθε παίκτη της Σ. Αραβίας από τον πρίγκιπα Μπιν Σαλμάν

Ενημερώθηκε: 25/11/22 - 22:14

Ο θρίαμβος της Σαουδικής Αραβίας επί της Αργεντινής (2-1 με ανατροπή) στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δημιούργησε ξέφρενο ενθουσιασμό σε όλη την αραβική χώρα για τη μεγαλύτερη επιτυχία της σε μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Πιο ενθουσιασμένος απ’ όλους ήταν ο Πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, ο οποίος αποφάσισε να κάνει σε κάθε έναν απ’ τους 26 ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας, ένα πολύ ξεχωριστό και πανάκριβο δώρο: Μία Rolls-Royce Phantom!

Την είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας η «Malay Mail» και μολονότι δεν διευκρινίζει ποιο ακριβώς θα είναι το μοντέλο του πριγκιπικού δώρου, οι βασικές εκδόσεις της Rolls-Royce Phantom κοστίζουν περίπου 422.000 ευρώ.

Μάλιστα ο βασιλιάς Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας είχε δώσει εντολή να κηρυχθεί αργία η 23/11 ημέρα, μετά τη νίκη της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου επί της Αργεντινής. Ο βασιλιάς Σαλμάν ενέκρινε πρόταση του πρίγκιπα διαδόχου Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν να εορταστεί με αργία η νίκη της εθνικής ομάδας της Σαουδικής Αραβίας επί της Αργεντινής, είχε αναφέρει το SPA

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ