Το νέο ...παιχνίδι της Κατερίνας Στεφανίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο...παιχνίδι της Κατερίνας Στεφανίδη (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 09/12/19 - 09:36

Μετά από ακόμη μία πολύ καλή χρονιά, η Κατερίνα Στεφανίδη βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που κορυφώνεται το προσεχές καλοκαίρι στο Τόκιο με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στόχος της κορυφαίας Ελληνίδας αθλήτριας όλων των εποχών, είναι -και πάλι- η κορυφή του βάθρου. Η Στεφανίδη προπονείται καθημερινά και ένα από τα πιο δύσκολα «κομμάτια» της προετοιμασίας για έναν προπονητή, είναι να «σπάσει» την μονοτονία της προπόνησης.

    Στο πλαίσιο αυτό, ο προπονητής και σύζυγος της Στεφανίδη, Μίτσελ Κρίερ, «κατασκεύασε» έναν νέο... παιχνίδι για την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη και παγκόσμια πρωταθλήτρια. Μέσα από το οποίο η Στεφανίδη προπονείται για την φάση της κατακόρυφης ανόδου στα άλματα της, λίγο πριν περάσει τον πήχυ.

    Μάλιστα, η κορυφαία αθλήτρια μοιράσθηκε αυτό το νέο... παιχνίδι της με τους ακολούθους της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ένα χαρακτηριστικό βίντεο και το ακόλουθο σχόλιο με το ανάλογο χιούμορ: «Ο Mitchell Krier μου έφτιαξε ένα καινούργιο παιχνίδι. Το ετοίμαζε στο μυαλό του εδώ και πολύ καιρό και ακόμα θέλει να το βελτιώσει με διάφορους τρόπους. Αλλά είναι έτοιμο για παιχνίδι...εεε...εννοώ δουλειά»...