Ολυμπιακός: Ποινή-χάδι από την Euroleague!

Ολυμπιακός: Ποινή-χάδι από την Euroleague!
Ενημερώθηκε: 05/03/20 - 12:01

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με 38.000€ για όσα περιγράφηκαν με ακρίβεια από την υπεύθυνη ασφαλείας της Ευρωλίγκα. Μόλις στον πρώτο γύρο ο Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί με 54.000€ αλλά και μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών λόγω... χρήσης καπνογόνων!

Μια απόφαση που τότε χαρακτηρίστηκε από όλους, ορθή και παραδειγματική. Κι άλλη μια απόφαση απόψε, στη 1 τα ξημερώματα με διαδικασίες fast react που δεν βγάζει νόημα και ουσιαστικά δίνει το «σύνθημα» στους χούλιγκαν, οπλίζει χέρια να τραμπουκίζουν αντιπάλους χωρίς κανένα ουσιαστικό κόστος για το εκάστοτε κλαμπ. Με τέτοιες αποφάσεις, ο ασκός του Αιόλου ειδικά στην Ελλάδα της ατιμωρησίας ανοίγει για τα καλά. 

Σύμφωνα με την απόφαση του αθλητικού δικαστή, η οποία βγήκε λίγα λεπτά πριν τις 1 τα ξημερώματα, η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε ότι: «Ο Ολυμπιακός τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο 38.000 ευρώ, για το άναμμα καπνογόνων, για την χρήση λέιζερ, για την συμπεριφορά των φιλάθλων που έδειξαν έλλειψη σεβασμού αλλά και για τα ελλειπή μέτρα ασφαλείας που υπήρχαν για να μην δημιουργηθούν προβλήματα, στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναικό και σύμφωνα με τα άρθρα 29.3 e, f, g και j του πειθαρχικού κώδικα»