Ολυμπιακός: Στον... αέρα η συμμετοχή στην Α2!

Ολυμπιακός: Στον... αέρα η συμμετοχή στην Α2!
Ενημερώθηκε: 03/10/19 - 19:53

Κρίσιμη μέρα θεωρείται η Παρασκευή (4/10) για τη συμμετοχή της ομάδας του Ολυμπιακού, στο πρωτάθλημα μπάσκετ Α2 της περιόδου 2019-20.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έδωσε αναβολή στους «ερυθρόλευκους» και τη συγκεκριμένη ημέρα θα εξετάσει τον φάκελο τους,  ο οποίος είναι στον… αέρα, όπως και η συμμετοχή στο πρωτάθλημα, μία ημέρα πριν από το τζάμπολ.

Ο Ολυμπιακός, μέχρι στιγμής, δεν έχει πάρει άδεια από την ΕΕΑ αφού οφείλει 520.000 ευρώ στη διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας από τη μίσθωση της προηγούμενης περιόδου.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να παρουσιάσουν, έστω και την τελευταία στιγμή, απόδειξη ότι εξόφλησαν το συγκεκριμένο ποσό, είτε ότι ήρθαν σε διακανονισμό με τη διοίκηση του ΣΕΦ για την εξόφληση του.

Και κάπου εδώ αρχίζουν τα… δύσκολα για τον Ολυμπιακό που δηλώνει ότι δεν αναγνωρίζει το συγκεκριμένο ποσό και ότι θα πάει στα δικαστήρια.

Για να πάρει όμως, άδεια από την ΕΕΑ θα πρέπει να δώσει τα χέρια με τη διοίκηση του ΣΕΦ, ενδεχομένως να καταβάλλει και ένα ποσό έναντι, για το διακανονισμό του ποσού που δεν  αναγνωρίζει, αλλιώς από την ΕΕΑ δεν προτίθενται να του δώσουν άδεια. Και χωρίς άδεια, η ομάδα δεν μπορεί να παίξει στο πρωτάθλημα.