Παγδατής: «Ο Τσιτσιπάς...τρώει και....πίνει τένις»

Παγδατής: «Ο Τσιτσιπάς...τρώει και....πίνει τένις»
Ενημερώθηκε: 20/11/19 - 11:37

«Τρώει και πίνει τένις, όπως και ο Φέντερερ». Με αυτά τα λόγια ο Μάρκος Παγδατής, πρώην Νο 8 στον κόσμο, μιλώντας στο ATP Tennis Radio, θέλησε να υπογραμμίσει την αγάπη του Στέφανου Τσιτσιπά για το τένις.  

«Ήταν μια σημαντική μέρα για τον Στέφανο και την Ελλάδα, που έχει περάσει σκληρά τα τελευταία χρόνια και είναι καλό να έχει παίκτες όπως ο Τσιτσιπάς που εμπνέει τους ανθρώπους. Είμαστε πολύ περήφανοι γι 'αυτόν και χαρούμενοι που τον έχουμε ως πρότυπο», πρόσθεσε. 

«Ο Στέφανος σκέφτεται διαφορετικά, αναλύει πολύ καλά το παιχνίδι. Το μέλλον ανήκει σ'αυτόν. Είναι ένας από τους τύπους που μπορεί να μείνει στην κορυφή και να νικήσει Grand Slams. Δεν περίμενα να βελτιωθεί γρήγορα, αλλά έχει πειθαρχία και αποφασιστικότητα μεγαλύτερη από τον καθένα. Το μυαλό του είναι καθοριστικό. Το μόνο που σκέφτεται είναι το τένις, το να είναι στο γήπεδο, να προπονείται και να δίνει όλα όσα έχει. Αγαπά το παιχνίδι. Τρώει και πίνει τένις, όπως και ο Φέντερερ. Έχει ένα υπόβαθρο  στο τένις και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό πράγμα στη ζωή του. »