Παναθηναϊκός: Χωρίς ουσιαστικό νεότερο η συνάντηση Γιαννακόπουλου-Μπακογιάννη

Παναθηναϊκός: Χωρίς ουσιαστικό νεότερο η συνάντηση Γιαννακόπουλου-Μπακογιάννη
Ενημερώθηκε: 18/12/20 - 20:02

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Κώστα Μπακογιάννη στο Δημαρχείο Αθηναίων αναφορικά με το γηπεδικό ζήτημα του τμήματος μπάσκετ.

Η συζήτηση των δύο ανδρών κράτησε 1 ώρα και 20 λεπτά και κατά την έξοδό του, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τόνισε ότι την ευθύνη για αυτό το σημαντικό θέμα πρέπει να αναλάβει η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη.

«Θεωρώ ότι κανένα από τα φυσικά πρόσωπα τα οποία σήμερα διοικούν και εμπλέκονται στον Παναθηναϊκού ούτε πρέπει, ούτε μπορούν να πάρουν τόσο σημαντικές αποφάσεις. Ο ένας έχει κατ' επανάληψην διασύρει το όνομα του Παναθηναϊκού και την ιστορία του εντός και εκτός γηπέδων και έχει αποδείξει ότι το μόνο πράγμα που τον ενδιαφέρει και ο μόνος γνώμονας στο οτιδήποτε πράττει είναι το οικονομικό συμφέρον του, αλλά και η εξυπηρέτηση τρίτων. Ο άλλος δεν έχει την εμπειρία και το ειδικό βάρος για να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις και σίγουρα δεν θα μπορούσα να ήμουν εγώ, ειδικά όταν είμαι υπό ένα καθεστώς αποχώρησης και εύρεσης αγοραστή.

Οι μοναδικοί που θα μπορούσαν και πρέπει να πάρουν την απόφαση είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Αυτοί που αποδεδειγμένα αγαπούν το σύλλογο και η απόφαση πρέπει απαραιτήτως να πάει στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού».

Από την άλλη, ο Δήμος Αθηναίων εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τις προτάσεις της δημοτικής Αρχής για το νέο γήπεδο μπάσκετ του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού.

Σε αυτήν, χαρακτηρίζει το πρόγραμμα της Διπλής Ανάπλασης εξαιρετικά σημαντικό τόσο για την «οικογένεια» του Παναθηναϊκού όσο και την πόλη, ενώ τονίζει ότι κρατάει την εκπεφρασμένη δέσμευση της «πράσινης» ΚΑΕ να συμμετάσχει σε ομάδα εργασίας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Διπλής Ανάπλασης είναι εξαιρετικά σημαντικό τόσο για την οικογένεια του Παναθηναϊκού, όσο και για όλη την πόλη.

Υλοποιείται βάσει των συμφωνημένων χρονοδιαγραμμάτων. Κρατάμε την εκπεφρασμένη δέσμευση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να συμμετάσχει σε ομάδα εργασίας για το γήπεδο του μπάσκετ και τη διαβεβαίωση ότι θα δώσει το παρών στην πρώτη συνεδρίαση της στις αρχές Ιανουαρίου. Σημασία έχει μόνο η επίτευξη του κοινού στόχου. Κρινόμαστε από τις πράξεις μας και όχι από τα λόγια μας».