Παναθηναϊκός: Κίνηση ανανέωσης για Αϊτόρ και Βέλεθ

 
Αρχίζουν οι συζητήσεις για επεκτάσεις συμβολαίων στους Αϊτόρ και Βέλεθ

Ενημερώθηκε: 27/05/22 - 15:04

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να δημιουργήσει έναν πολύ ισχυρό "κορμό" την εφετινή σεζόν, με παίκτες που έκαναν το step up, βγήκαν μπροστά και στήριξαν την ομάδα στην πορεία της προς την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και την επιστροφή του "τριφυλλιού στα Κύπελλα Ευρώπης της νέας περιόδου.

Δύο απ' τους πλέον πολύτιμους ποδοσφαιριστές των "πράσινων" σ' αυτή την προσπάθεια ήταν οι Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα κι ο Φραν Βέλεθ (εκ των αρχηγών της εφετινής ομάδας), οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023.

Η πρόθεση της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι να "δέσει" τους δύο Ισπανούς για περισσότερα χρόνια κι έχει ήδη κάνει τις πρώτες κινήσεις της επ' αυτού. Με αφορμή την παρουσία των εκπροσώπων των δύο παικτών στην Ελλάδα για τον τελικό του Κυπέλλου, τα στελέχη του "τριφυλλιού" είχαν ήδη μία πρώτη συζήτηση μαζί τους, όπου τους ενημέρωσαν για την πρόθεσή τους να επεκτείνουν τα συμβόλαια των πελατών τους έως το 2025.

Οι επαφές για τα νέα συμβόλαια θα ενταθούν μέσα στο επόμενο διάστημα, προκειμένου και οι δύο υποθέσεις να "κλείσουν" θετικά για τον Παναθηναϊκό ως το ξεκίνημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ήτοι έως τις 20 Ιουνίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ