Παναθηναϊκός: Πρόταση για Ινσούα!

Παναθηναϊκός: Πρόταση για Ινσούα!
Ενημερώθηκε: 17/01/20 - 19:04

Την απόκτηση του Εμάνουελ Ινσούα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο φαίνεται ότι εξετάζει ομάδα από το εξωτερικό τις τελευταίες ώρες, προσφέροντας παράλληλα ένα μικρό ποσό στον Παναθηναϊκό!

Πρόκειται για ενδιαφέρον από ομάδα των Εμιράτων, κάτι για το οποίο γνωρίζει ο Aργεντίνος ποδοσφαιριστής και φυσικά ο Παναθηναϊκός αλλά δεν υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια της ομάδας

Οι «πράσινοι», ως γνωστόν, δεν έχουν συμφωνήσει με τον Αργεντινό αμυντικό για νέο συμβόλαιο. Συνεπώς, δεν είναι αρνητικοί στην παραχώρησή του, υπό την προϋπόθεση αφενός να ικανοποιηθούν από τα χρήματα που θα λάβουν κι αφετέρου να βρουν διάδοχη λύση.

Μάλιστα, πάνω σε αυτό το κομμάτι, ήδη ο τεχνικός διευθυντής του "τριφυλλιού", Τσάβι Ρόκα «χτενίζει» τις αγορές για διαθέσιμα αριστερά μπακ προκειμένου στον Παναθηναϊκό να είναι έτοιμοι για... παν ενδεχόμενο.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» βέβαια ούτως ή άλλως ψαχνόταν για τη συγκεκριμένη θέση λόγω και της διαφαινόμενης φυγής του Ινσουα ως ελεύθερου το καλοκαίρι. Πλέον, όμως κοιτάζει με μεγαλύτερη… ζέση, αφού όπως προείπαμε δεν αποκλείεται οι εξελίξεις με τον 28χρονο άσο να είναι άμεσες.