ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο
Ενημερώθηκε: 29/06/20 - 18:34

Η φετινή σεζόν φαντάζει εξαιρετικά ιδιόμορφη λόγω του κορωνοϊού με τις αγωνιστικές δραστηριότητες να παίρνουν... παράταση μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ υπάρχουν δύο ανοιχτά ζητήματα που αφορούν τα συμβόλαια των Βιεϊρίνια - Μαουρίσιο δεδομένου πως τα συμβόλαιά τους εκπνέουν στις 30/6 και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Δικέφαλο.

Εκείνο που προέχει για τους επιτελείς του ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση είναι το προσύμφωνο επέκτασης συνεργασίας μέχρι τις 20 Ιουλίου προκειμένου να έχουν στη διάθεσή τους τους δυο ποδοσφαιριστές στα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις και με τις δύο πλευρές, υπάρχει θετική προδιάθεση, με τους εκπροσώπους των Βιεϊρίνια - Μαουρίσιο να είναι σε αναμονή των εγγράφων προκειμένου να οδηγηθεί το θέμα στο τυπικό του σκέλος.

Από εκεί και πέρα, το μεσοδιάστημα του Ιουλίου δίνει μεγαλύτερη ευχέρεια και στον ΠΑΟΚ και στους ποδοσφαιριστές προκειμένου να συζητήσουν χωρίς την πίεση χρόνου το θέμα της ανανέωσης που σαφώς απασχολεί.